Aremiti
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Aremiti

Aremiti driver färjorna som färdas den 17 kilometer långa sträckan mellan öarna Tahiti och Moorea i Franska Polynesien.

Aremiti är ett familjeägt företag som grundades 1991 och har sitt huvudkontor i Papeete, huvudstaden i Franska Polynesien och som har som uppdrag att effektivt transportera passagerare, gods och fordon mellan de två öarna.

Överfarten mellan dessa två fantastiska öar tar mellan trettio och fyrtio minuter och avgår ungefär fem gånger per dag.

Under årens lopp har flottan förnyats och förbättrats så att de kan erbjuda passagerarna en snabbare och mer bekväm färd. I nuläget används två höghastighetsfartyg - Aremiti 5 och Aremiti Ferry 2.

Den 56 meter långa Aremiti 5 är den mindre och snabbare av de två färjorna. Den kan transportera upp till 697 passagerare och 30 lätta fordon och tack vare den senaste generationens stabiliseringssystem kan man färdas bekvämt i över 30 knop. Ombord hittar du luftkonditionerade rum, en snackbar och en stor platt-tv. Upptill finns ett soldäck med 70 platser, perfekt för sightseeing under resan.

Den 80 meter långa katamaranen Aremiti Ferry 2 är flaggskeppet som rymmer upp till 967 passagerare och 146 bilar. Med 2 luftkonditionerade däck och ett stort restaurangområde är det den rymligaste farkosten av de två. Precis som på systerfartyget finns det ett soldäck.

Med directferries.se kan ni hitta Aremiti titabeller, resor och boka Aremiti biljetter. Vi jämnför också Aremiti med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.