Ancona
Stari Grad
Färjor till Hvar
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Ancona - Stari Grad är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Ancona till Stari Grad

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Ancona Stari Grad överfarter mellan Italien och Hvar snabbt och enkelt.

Se tidtabeller och priser för alla Ancona till Stari Grad färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj bara vilket land du vill åka från och sen Ancona Stari Grad eller en annan rutt om du så önskar följt av antal passagerare som ska resa och klicka sen på sök!

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Ancona till Stari Grad?

  Färjeresan från Ancona till Stari Grad tar ungefär 0h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Ancona till Stari Grad?

  Priserna för färjan mellan Ancona - Stari Grad varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ancona - Stari Grad?

  0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Ancona och Stari Grad, dessa är
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ancona - Stari Grad?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ancona - Stari Grad, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Ancona - Stari Grad?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Ancona - Stari Grad?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Ancona - Stari Grad?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Ancona till Stari Grad?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Ancona och Stari Grad.

Guide till Ancona

Staden Ancona är belägen i Marcheregionen i centrala Italien och ca 280 km nordöst om Rom. Staden ligger vid adriatiska havet mellan två höjdpunkter vid udden av Monte Conero, Monte Astagno och Monte Guasco. Stadens hamn är en av huvudhamnarna i adriatiska havet, speciellt för passagerartrafik. En av huvudattraktionerna i staden är Ancona Katedralen som är dedikerad till Judas Cyriacus. Katedralen invigdes i början av 1000-talet och var färdigbyggd 1189. Katedralen har en kupol över mittendelen som gjordes om något av Margaritone d'Arezzo år 1270. Fasaden har en gotisk port, som tillskrevs Giorgio da Coma år 1228, som skulle ha haft ett sidovalv på bägge sidor.

Hamnen i Ancona har avgångar med färjor till flera länder i adriatiska havet såsom Grekland, Turkiet, Kroatien, Albanien och Montenegro. Hamnen tar årligen emot över en miljon passagerare. Destinationer som går att åka till är bl.a. Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras och Igoumenitsa. Vid hamnen finns café, butik och toaletter. Parkering finns, både lång- och korttidsparkering. Det finns också handikapparkering.


Guide till Stari Grad

Stari Grad fungerar som en populär inkörsport till Paklenica nationalpark och ligger cirka 45 km norr öster om Zadar som är knappt en timme bort och nås genom att ta vägen till Rijeka. Stari Grad är en stad belägen på den norra sidan av ön Hvar i Dalmatien i Kroatien och ligger i slutet av en lång skyddad vik och anses vara en av de äldsta städerna i Europa. Bussar gör att staden är lätt att nå i centrum liksom utanför Hotel Alan på Dr Franje Tudmana. Många människor kommer till Stari Grad för att dra nytta av de rikliga campingplatser där, särskilt eftersom den intilliggande nationalparken inte tillåter camping.

En promenad genom Stari Grad centrum på smala gator och genom små torg framkallar en känsla av det förflutna. Den mest framstående byggnaden i Stari Grad är Tvrdalj en stor och väl bevarad befäst borg gång tillhör den noterade kroatiska poeten Petar Hektorovic. Lägg märke till latin och kroatiska inskriptioner i väggarna och statyn av Petar Hektorovic framför slottet.

Från stadens hamn, färjetrafik fungerar till Pescara Ancona Rijeka Korcula Dubrovnik och Mljet.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.