Amakusa Takarajima Line

Amakusa Takarajima Line driver färjerutter mellan Kumamoto Prefectures fastland och Amakusa Islands i södra Japan, och erbjuder utflykter till och från hamnarna i Misumi, Hondo och Matsushima.

Med sina tre färjor, Vista Bonita, Marisol och Serena som alla är skapade av en ledande industridesigner, erbjuder Amakusa Takarajima Line en superb kryssningsupplevelse med fartyg av toppkvalitet.

Varje färja har ett luftkonditionerat nedre däck med bekväma sittplatser, utmärkta toaletter samt rymliga utsiktsdäck, så att du kan njuta av den fantastiska utsikten över Mt. Unzen och de imponerande Amakusa Gokyo-broarna under resan.

När du seglar med Amakusa Takarajima Line så glöm inte att ta med din kamera då det är vanligt att kunna skymta delfiner runt öarna, så hall utkik efter denna fantastiska art när du kryssar förbi.

Med directferries.se kan ni hitta Amakusa Takarajima Line titabeller, resor och boka Amakusa Takarajima Line biljetter. Vi jämnför också Amakusa Takarajima Line med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Amakusa Takarajima Line rutter och hamnar

Alla rutter med Amakusa Takarajima Line