Akgunler Denizcilik
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Akgunler Denizcilik

Akgünler Denizciliks färjelinjer förbinder Turkiet med Cypern, Syrien och Libanon med en flotta som består av både bärplansbåtar och konventionella färjor.

Den här tjänsten har funnits i många år och har utgjort en viktig förbindelse mellan Cypern och de omkringliggande länderna, samtidigt som det blir det största passagerar- och lastrederiet i regionen. Akgunler Denizciliks främsta fokus är "hastighet, förtroende och komfort", en etos som har bidragit avsevärt till de nationer den seglar till och hjälpt till att bygga en flotta avancerade färjor.

Flottan består av 3 bärplansbåtar eller sjöbussar som de kallas, och 3 konventionella färjor.

De tre "sjöbussarna" varierar i storlek och kan ta mellan 170 till 386 passagerare. Dessa färjor är endast för fotgängare, medan de större färjorna accepterar både fordon och passagerare.

Varje fartyg är certifierad av International Safety Management, vilket ger dig trygghet under din resa.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Akgunler Denizciliks tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Akgunler Denizcilik routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.