Agios Konstantinos
Alonnisos
Färjor till Sporaderna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Agios Konstantinos till Alonnisos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 5 avångar i veckan mellan Agios Konstantinos och Alonnisos. Sträckan mellan Agios Konstantinos och Alonnisos trafikeras av Magic Sea Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Agios Konstantinos och Alonnisos.

Tidtabeller Agios Konstantinos till Alonnisos

Färjor mellan Agios Konstantinos och Alonnisos avgår vanligtvis från Agios Konstantinos, ca 10:00. Överfarten tar ungefär 4h 8m.

Färjepriser mellan Agios Konstantinos och Alonnisos

Priserna på en överfast från Agios Konstantinos till Alonnisos varierar oftast mellan 1187kr och 6279kr*. Genomsnittspriset är 3795kr*. De billigaste priserna mellan Agios Konstantinos och Alonnisos är ca 594kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2208kr*. Genomsnittspriset för en bil är 4941kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Alonnisos och Agios Konstantinos?

Det är ungefär 73.7 miles (118.6km) eller 64.0 sjömil mellan Agios Konstantinos och Alonnisos.

Kan jag resa med bil mellan Agios Konstantinos och Alonnisos?

Ja, med Magic Sea Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Agios Konstantinos och Alonnisos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Agios Konstantinos och Alonnisos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Agios Konstantinos och Alonnisos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Magic Sea Ferries mellan Agios Konstantinos och Alonnisos.

Agios Konstantinos till Alonnisos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Sporaderna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Agios Konstantinos - Alonissos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Magic Sea Ferries
Genomsnittligt pris 3767 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 5
Genomsnittlig seglingstid 4h 8m
Snabbaste seglingstid 4h 5m
Första färjan 10:00
Sista färjan 11:00
Avstånd 64 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Agios Konstantinos - Alonnisos?

0 färjebolag trafikerar sträckan mellan Agios Konstantinos och Alonnisos, dessa är

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Agios Konstantinos - Alonnisos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Agios Konstantinos - Alonnisos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Agios Konstantinos - Alonnisos?

Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Agios Konstantinos - Alonnisos?

Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Agios Konstantinos - Alonnisos?

Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad och en före detta kommun i Phthiotida, Grekland. Efter den administrativa delningsreformen 2011 blev den en del av kommunen Molos-Agios Konstantinos och räknas nu som en kommunal enhet. Staden har en hamn med regelbuden färjetrafik till öarna Skiathos, Skopelos och Alonnisos. Dessa öar är en del av norra sporadernas skärgård.

Öarna består mestadels av berg och är täckta av en matta av cypress, platan, ek och tall. Det är under detta som öns kullar behåller sin fuktighet som gör det möjligt för getter att beta. Radiskogen, som är den del av Natura 2000, är den äldsta skogen i Balkan. Låga ekträd är det som skogen mestadels består av.

Agios Konstantinos ligger 168 km nordöst om Aten och är en liten kustort med ca 2000 invånare. Staden har utvecklats över åren till en handelsstad och turistdestination delvis p.g.a. dess hamn. Besökare i staden gillar att ta det lugnt på stranden och strosa runt på gatorna och beundra den gamla arkitekturen och ta del av den lokala maten.


Guide till Alonnisos

Den grekiska ön Alonnisos är en del av Norra Sporadernas ögrupp, tillsammans med Skopelos (3 km västerut) och Skiathos, och är belägen i Egeiska havet. Ön har ett robust naturlandskap och är omgiven av små öar utspridda i skärgårdarna. Alonissos är en ö idealisk för besökare som vill varva ner och njuta av sköna promenader i av tallskogar, olivlundar och fruktträdgårdar. Ön är den mest avlägsna av Norra Sporadernas ögrupp, och är hem till National Marine Park i Norra Sporaderna, en tillflyktsort för sällsynta sjöfåglar, delfiner och munksälen, Monachus Monachus.

När du anländer till ön med färja kommer du att möta Patitíri, den pittoreska hamnen och huvudstaden på ön med dess vackra stenlagda vattnet som tog sitt namn från den vinpressar som används av lokalbefolkningen. Hora (eller Old Village) är den gamla huvudstaden på ön. Ett medeltida slott erbjuder svepande utsikt över havet, stenhus med perfekta innergårdar, smala stenlagda gator, tröskningsgolv och ett antal kyrkor som fattar essensen av en typisk grekisk ö-uppgörelse.

Från hamnen finns det färjot och bärbåttjänster från Patitiri till Volos, Agios Konstantinos och Thessaloniki på fastlandet och till öarna Skiathos, Skopelos och Skyros.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.