Adang Sea Tour
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Adang Sea Tour

Adang Sea Tour är ett thailändskt färjetrafikföretag, baserat på Pak Bara Pier i södra Thailand, ca 60 kilometer väst om Satun. De erbjuder regelbundna överfarter till Koh Lipe och Koh Tarutao, närliggande öar, samt vissa öförbindelser.

Pak Bara är ett lugnt och fridfullt transportcentrum, främst för de populära färjetjänsterna från Adang Sea Tour, vilket resulterar i ett växande antal turister som besöker hamnområdet varje år. Beläget i Ko Tarutao Marine National Park, är öarna också fantastiska för snorkling och dykning.

Med en flott flodbåt tar Adang Sea Tour dig snabbt från en vacker destination till den andra, med upp till två avgångar varje timme. Inte bara ett gynnsamt val av segling när det gäller fart och punktlighet, representerar företaget ett av de mest kostnadseffektiva alternativen, och erbjuder några av de billigaste biljetterna till Koh Lipe från fastlandet.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Adang Sea Tours tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Ombord Adang Sea Tour

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.