2GO Travel
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

2GO Travel

2GO Travel är baserat i huvudstaden Manila och är den största färjeoperatören i Filippinerna. De bedriver omfattande trafik mellan landets 7 000 öar.

2GO Travel var tidigare känt som Negros Navigation och har nästan 150 års erfarenhet inom sjöfart bakom sig. De förfogar över en av landets modernaste flottor som både inkluderar stora kryssningsfartyg och små höghastighetskatamaraner som lätt tar en mellan några av Sydostasiens mest fantastiska öar.

Eftersom 2GO Travel är mycket stolta over sin höga nivå av kundtillfredsställelse, garanteras en trevlig och säker resa varje gång, var man än väljer att resa. Tack vare 2GO Travel har det aldrig varit enklare att utforska Filippinernas fantastiska natur, vackra stränder och moderna stadsbilder.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför 2GO Travels tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Alla rutter med 2GO Travel

2GO Travel routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.