Om färjor till Tyskland

På Directferries.se hittar du alla resor med Färjor till Tyskland med de bästa färjebolagen så du kan vara säker på att du hittar det alternativ som passar dig bäst.

Vi har alla alternativ till Tyskland med ett stort urval av överfarter från den kortaste och billigaste till din längsta och lyxigaste.

För att hitta pris för en färja och för att se platstillgång för färjor till Tyskland, välj avgångshamn från vår meny till vänster och klicka på sök! Frakt? Besӧk våra fraktfӓrjor till Tyskland fӧr att få mer info.
Tyskland
Tyskland
Färjor till Tyskland
Tyskland
Tyskland

Om Tyskland:

Efter mer än ett decennium har Tyskland stadgat sig tillsammans och det är många turister som kommer och besöker landet med nyfikenhet! Stora investeringar i infrastruktur, då gamla ärr från andra världskriget börjar försvinna mer och mer.
Mycket har förändrats men när stammis-resenärerna kommer på tillbaka på besök finner det fortfarande de saker de alltid har gillat – restauranger som serverar stora portioner av sauerbraten eller biergarten med liter efter liter av lager och veteöl.

Tyskland bär sina rikedomar väl: elegant storstadens charm, små vykortsliknande städer, hednisk-inspirerade skörd festivaler, en mängd konst och kultur och stora skogsområden, härliga slott och välsmakande viner och öl är allas smaker!

Djupt i hjärtat av Europa har Tyskland haft en banbrytande betydelse för historian. Från Karl den Store och den heliga romerska riket till Otto von Bismarcks rike, nazismen och uppgång och fall av Berlinmuren så har ingen annan nation gjutigt Europa somTyskland har - på gott och ont.

Färjor till Tyskland från Sverige

7 Avgångar per vecka
14 timmar 30 minuters resa
Stena Line
19 Avgångar per vecka
9 timmars resa
Finnlines
3 Avgångar per dag
6 timmars resa
Stena Line
21 Avgångar per vecka
6 timmars resa
TT Line
14 Avgångar per vecka
4 timmar 15 minuters resa
Stena Line
3 Avgångar per dag
8 timmars resa
TT Line

Färjor till Tyskland från Danmark

Färjor till Tyskland från Finland

Färjor till Tyskland från Litauen

Färjor till Tyskland från Lettland

Färjor till Tyskland från Norge

Färjor till Tyskland från Bornholm

Färjor till Tyskland från Ryssland

© Direct Ferries Ltd