Om färjor till Tyskland

Jӓmfӧr Färjor till Tyskland på direct ferries nu fӧr att spara mer på er resa. Ni kan hittta avgångstider fӧr olika fӓrjerutter till Tyskland och få reda på bӓsta priser.

Fӧr tillfӓllet erbjuder vi fӓrjor till Tyskland och ca 15 fӓrjerutter med upp till 528 avgångar per vecka. Vӓlj din avreseort på 'Tider & Priser' nu fӧr att jӓmfӧra och spara. Lӓs mer om fraktfӓrjor till Tyskland.
Tyskland
Tyskland
Färjor till Tyskland
Tyskland
Tyskland

Om Tyskland:

Efter mer än ett decennium har Tyskland stadgat sig tillsammans och det är många turister som kommer och besöker landet med nyfikenhet! Stora investeringar i infrastruktur, då gamla ärr från andra världskriget börjar försvinna mer och mer.
Mycket har förändrats men när stammis-resenärerna kommer på tillbaka på besök finner det fortfarande de saker de alltid har gillat – restauranger som serverar stora portioner av sauerbraten eller biergarten med liter efter liter av lager och veteöl.

Tyskland bär sina rikedomar väl: elegant storstadens charm, små vykortsliknande städer, hednisk-inspirerade skörd festivaler, en mängd konst och kultur och stora skogsområden, härliga slott och välsmakande viner och öl är allas smaker!

Djupt i hjärtat av Europa har Tyskland haft en banbrytande betydelse för historian. Från Karl den Store och den heliga romerska riket till Otto von Bismarcks rike, nazismen och uppgång och fall av Berlinmuren så har ingen annan nation gjutigt Europa somTyskland har - på gott och ont.

Färjor till Tyskland från Sverige

7 Avgångar per vecka
14 timmar 30 minuters resa
Stena Line
19 Avgångar per vecka
9 timmars resa
Finnlines
3 Avgångar per dag
6 timmars resa
Stena Line
20 Avgångar per vecka
6 timmars resa
TT Line
3 Avgångar per dag
4 timmar 15 minuters resa
Stena Line
17 Avgångar per vecka
7 timmar 45 minuters resa
TT Line

Färjor till Tyskland från Danmark

Färjor till Tyskland från Finland

Färjor till Tyskland från Litauen

Färjor till Tyskland från Lettland

Färjor till Tyskland från Norge

Färjor till Tyskland från Bornholm

Färjor till Tyskland från Ryssland

© Direct Ferries Ltd