Rödby - Puttgarden färjerederier

date45 Avgångar per dag
clock45 minuters resa

Rödby till Puttgarden färja

På Direct Ferries är vi helt opartiska och fokuserade på att hjälpa dig hitta de bästa priserna för Rödby Puttgarden överfarter mellan Danmark och Tyskland snabbt och enkelt.

Genom att använda vår sökfunktion tider & priser så kan du se priser, tillgänglighet, och boka färjor från Rödby till Puttgarden eller jämföra rutten eller avreseorten med andra alternativ.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Rödby Puttgarden online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Rödby Puttgarden tider & priser och klicka på sök.

Genomsnittligt pris för Rödby Puttgarden

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Rödby Puttgarden är en bil och 2 passagerare.

Rödby Puttgarden Färjeguide

Scandlines Rödby Puttgarden överfarten mellan Danmark och Tyskland är det enda rederiet som kör på den här rutten. Med en resetid från 45 minuter, de har avgångar ca 45 gånger per dag.

Regelbundenhet och varaktighet varierar från gång till gång så det är klokt att extra kolla så att allting stämmer gällande tillgänglighet.
© Direct Ferries Ltd