Scandlines

Scandlines driver tre korta rutter med höghastighetsfärjor med en stor kapacitet av passagerare och fordon mellan Danmark, Tyskland och Sverige.

Ombord hittar ni lockande matställen på alla linjerna med något för alla smaker och till ett bra pris. Scandlines butiker erbjuder ett brett utbud av sprit, vin, tobak och sötsaker och en särskild avdelning för parfym och kosmetiska produkter.

Scandlines logotype har olika färger i en triangeln som betecknar de länder som länkar till Scandlines linjenät i södra Östersjön. De gula står för Tyskland, rött för Danmark och blått för Sverige.

Under 2012 sålde Scandlines sina svenska rutter i Östersjön till Stena Line.

Visa Scandlines tidtabeller, priser och boka Scandlines biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Scandlines med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Scandlines

Scandlines kundrecensioner

8
 • "Snabb väg"

  I stort bra. Enda svårighet är att komma i och ur bilen om man hamnar i mittenfilen. Bilarna är bredare. På minnelse att fälla in backspeglarna hade varit bra.

  Lars-göran' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Angenäm överfart"

  Mycket angenäm överfart även denna gång. Helt perfekt med en tidig lunch under båtresan ! Kommer från Skåne. 3tim till Gedser. Lunch ca 1,5 tim. Därefter ca 2 tim till Berlin. Pefekt !

  Bernt' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dagsresa"

  Allt fungerade bra och resan var ett nöje

  Bo' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa i Juli"

  Smidig incheckning, med en färja som gick enligt tidtabell. Billjetköpet var också enkelt via direct ferries. Kunde vara bättre och bekvämare sittplatser. Inget var billigt i taxfree, förutom öl.

  Carl-johan' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre