Scandlines

Scandlines driver tre korta rutter med höghastighetsfärjor med en stor kapacitet av passagerare och fordon mellan Danmark, Tyskland och Sverige.

Ombord hittar ni lockande matställen på alla linjerna med något för alla smaker och till ett bra pris. Scandlines butiker erbjuder ett brett utbud av sprit, vin, tobak och sötsaker och en särskild avdelning för parfym och kosmetiska produkter.

Scandlines logotype har olika färger i en triangeln som betecknar de länder som länkar till Scandlines linjenät i södra Östersjön. De gula står för Tyskland, rött för Danmark och blått för Sverige.

Under 2012 sålde Scandlines sina svenska rutter i Östersjön till Stena Line.

Visa Scandlines tidtabeller, priser och boka Scandlines biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Scandlines med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Scandlines

Scandlines kundrecensioner

19
 • "Boka genom Direct Feries"

  Vi är mycket nöjda med Bokningen på Direct Ferries. Mycket bra pris och vi kom snabbt på

  Lars' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Mkt trevligt"

  Båten var superfräsch med bra lekhörna för våra barn och bra möjligheter till byte av blöjor. Trevlig tillmötesgående personal

  Rog' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Gedser- Rostock"

  Åkte med Scandlines nya färja Berlin. Väldigt rymlig både på bildäck och i allmänna utrymmen på båten. Otroligt väl sammansatt buffé. Fem stjärnigt

  Mats' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Torsten "

  Den danska färjan är lite till åren kommen men återresan med Berlin var en skön upplevelse och det var lagom med folk ombord.

  Thomas Widegren ' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre