Scandlines

Scandlines driver tre korta rutter med höghastighetsfärjor med en stor kapacitet av passagerare och fordon mellan Danmark, Tyskland och Sverige.

Ombord hittar ni lockande matställen på alla linjerna med något för alla smaker och till ett bra pris. Scandlines butiker erbjuder ett brett utbud av sprit, vin, tobak och sötsaker och en särskild avdelning för parfym och kosmetiska produkter.

Scandlines logotype har olika färger i en triangeln som betecknar de länder som länkar till Scandlines linjenät i södra Östersjön. De gula står för Tyskland, rött för Danmark och blått för Sverige.

Under 2012 sålde Scandlines sina svenska rutter i Östersjön till Stena Line.

Visa Scandlines tidtabeller, priser och boka Scandlines biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Scandlines med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Scandlines

Scandlines kundrecensioner

15
 • "Torsten "

  Den danska färjan är lite till åren kommen men återresan med Berlin var en skön upplevelse och det var lagom med folk ombord.

  Thomas Widegren ' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "I like!"

  Jättegod mat ombord!

  Markus' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Tysklandsbesök"

  Åkte med bil och kom iväg en tur innan förvald. Toppen Undrar om jag kommer med beställd tur när det är mycket resande som under Juli då man skall vara på kaj senast 15 min före avgång? Finns det någon turordning för beställd restid? Även om båten var full med bilar var det inget problem att få en fika på båten.

  Raoul' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabbt, smidigt, enkelt. Dock lite dyrt."

  Snabbt, smidigt, enkelt. Dock lite dyrt.

  Anonym' reste med Scandlines

  Lӓs mer Läs mindre