Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en problemfri atmosfär och förväntar sig ett komplett sortiment av bra tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska spännande sevärdheter som ni kanske inte visste existerade.

Finnlines är en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka Finnlines biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Finnlines med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Finnlines

Finnlines kundrecensioner

12
 • "Trell , Trav"

  Bra tider. Bra hytt.

  Anonym' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Incheckning"

  Hej,resan var mycket lyckad,allt var ok. Det ända att anmärka var att skyltningen i Kapellskär ändan var otydlig gällande incheckningsplatsen

  Krister' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Över förväntan"

  Fin färja! Fina hytter! Allt var till belåtenhet! Kanske kunde middagen serveras ytterligare en halvtimme tidigare. (Från 18.30.)

  Anders' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "det var br o jag är nöjda"

  det var br o jag är nöjda

  Qasem' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre