Finnlines

Finnlines har ett stort nätverk av reguljära färjeförbindelser i Östersjön som ansluter till Finland, Åland, Sverige, Tyskland och Ryssland.

Ombord Finnlines fartyg kan man njuta av en problemfri atmosfär och förväntar sig ett komplett sortiment av bra tjänster och faciliteter.

Östersjöregionen erbjuder massor av intressanta och roliga aktiviteter för resenärer i alla åldrar och med Finnlines kan man utforska spännande sevärdheter som ni kanske inte visste existerade.

Finnlines är en del av en av världens största operatörer - Grimaldi Group, som också äger färjerederierna Minoan Lines och Grimaldi Lines.

Använd directferries.se för att hitta Finnlines tidtabeller, priser och för att boka Finnlines biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Finnlines med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Finnlines

Finnlines kundrecensioner

4
 • "Trevlig båttur"

  Jag tycker att färjan uppfyllde våra krav på renlighet, god mat och trevlig personal. Dock tycker jag att pålastningen tog onödigt lång tid. Hytterna var bra och rena.

  Hans-ola' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Som alltid SUPER"

  Är man inte ute för att festa så är detta den bästa färjan. Lugnt och skönt och fantastisk buffé med otroligt god mat. Måltiderna ingår i priset.

  Stina' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "nöjd!!"

  Vi är mycket nöjd med vår resa med färjan. Rent och snyggt. God mat. Lugnt och bra i hytten . Vi tackar och kommer säkert igen.

  Maj-Britt' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Med husbil till Finland"

  Att åka med er innebar hakva priset jämfört med andra alternativ. Att det dessutom gick att få el på överfarten är extra bonus. Bäst av allt var att både brunch och middag ingick i biljetten. Tack!

  Kenneth' reste med Finnlines

  Lӓs mer Läs mindre