Gdansk - Nynäshamn färjerederier

date4 Avgångar per vecka
clock19 timmars resa

Gdansk till Nynäshamn färja

Hos Direct Ferries kan du jämföra Polen till Sverige färjor på Gdansk Nynäshamn färjerutt med vår snabba och enkla sökfunktion för tillgänglighet och bästa pris.

Genom att använda vår sökfunktion tider & priser så kan du se priser, tillgänglighet, och boka färjor från Gdansk till Nynäshamn eller jämföra rutten eller avreseorten med andra alternativ.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Sverige kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Gdansk till Nynäshamn från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Genomsnittligt pris för Gdansk Nynäshamn

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Gdansk Nynäshamn är en bil och 2 passagerare.

Gdansk Nynäshamn Färjeguide

Polferries Gdansk Nynäshamn överfarten mellan Polen och Sverige är det enda rederiet som kör på den här rutten. Med en resetid från 19 timmar, de har avgångar ca 4 gånger per vecka.

Regelbundenhet och varaktighet varierar från gång till gång så det är klokt att extra kolla så att allting stämmer gällande tillgänglighet.

Gdansk till Nynäshamn färjealternativ

Gdynia - Karlskrona med Stena Line - 15 Avgångar per vecka / 10 timmar 30 minuters resa
Swinoujscie - Ystad med Polferries - 13 Avgångar per vecka / 7 timmars resa
Swinoujscie - Ystad med Unity Line - 14 Avgångar per vecka / 7 timmar 15 minuters resa
För mer information besök vår Färjor från Polen till Sverige sida.
© Direct Ferries Ltd