Polferries

Polferries driver den polska Baltic Shipping Company färjelinjer mellan Polen och Skandinavien.

Polferries inrättades år 1976 som ett statligt rederi och är den största polska färjeoperatör.

Polferries fartyg har utmärkta faliciteter ombord och har alla vanliga bekvämligheter som förväntas av ett internationellt färjeföretag och garanterar er en bra resa över Östersjön.

Visa Polferries tidtabeller, priser och boka Polferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Polferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Polferries

Polferries kundrecensioner

5
 • "Bra resa trots lite panik."

  Resan var bra och behaglig. Problemet för oss var att vi knappade in hamnen i färddatorn och hamnade troligtvis i ett gammalt färjeläger. Tur i oturen var det en som kallade sig guide som lotsade oss rätt mot betalning. Kändes väldigt osäkert. Här måste ni ändra på gps mottagningen.

  Stefan' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbar resa till Stockholm"

  Vi hade en underbar tid under resan till Stockholm, och det inkluderar sightseeing. Vi skickar våra lyckönskningar till besättningen som gjorde denna resa så härlig. Maten var fantastisk och organisationen var en exceptionell standard.

  Barbara' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vädligt bra resa"

  Jag har precis kommit tillbaka från en resa med Polferries och jag är mycket nöjd med den. Färjan var familjevänliga, maten var fantastisk och de flesta av all personal tog väl hand av passagerarna. Jag rekommenderar fullt sina tjänster och anläggningar hos denna färja!

  Jolanta M' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skam Polferries"

  I juli 2012 tog jag färjan från Gdansk till Nynæshamn och det var inte en trevlig upplevelse. Kabinen var inte ren och längst trapporna och bland korridorer sover och dricker människor. Jag hade tidigare rest på denna färja och det har inte varit bättre. Kan inte förstå varför Polferries inte kan lösa detta.

  Anonym' reste med Polferries på Scandinavia

  Lӓs mer Läs mindre