Stena Line Polferries
Nynäshamn färjehamnen i Sverige har ett antal rutter till Ventspils & Gdansk. Med ett urval av upp till 9 Avgångar per vecka, färjehamnen Nynäshamn ansluter Sverige med Lettland & Polen.

Resetid från 10 timmar på Ventspils tjänsten till 19 timmar på Gdansk service.

Det är en kort sammanfattning på den här sidan, men eftersom överfarterna kan skilja sig beroende på vilken årstid det är. Råda vi dig att kolla upp tiderna på vår hemsida också, så tider och priser hittar ni på vår Nynäshamn prissökning.

Så här bokar du en Nynäshamn färja

När du söker biljett för Nynäshamn färja för resor till eller från Sverige på directferries.se så jämför vi olika seglingar i en sökning men också andra tänkbara alternativ på färjerutter som du kanske inte har tänkt på eller inte vet om.

Vi visar automatiskt våra bästa Nynäshamn färjepriser och jämför med alla närliggande hamnalternativ vilket betyder att allt du behöver göra är att välja datum och avgångstid för att försäkra dig om att du hittar det bästa erbjudandet.

Allt du behöver göra är att välja den Nynäshamn färjerutt du vill göra från menyn, välja antal passagerare och klicka på sök. För kommersiella färjebokningar, besök vår Nynäshamn fraktfärja sida.

Nynäshamn hamnkarta

Nynäshamn färjetjänster

Nynäshamn till Ventspils med Stena Line
Crossing Duration6 Avgångar per vecka
Sailing Schedules 10 timmars resa
Stena Line
Nynäshamn till Gdansk med Polferries
Crossing Duration3 Avgångar per vecka
Sailing Schedules 19 timmars resa
Polferries
© Direct Ferries Ltd