Stockholm - Åbo färjerederier

date14 Avgångar per vecka
clock10 timmar 30 minuters resa
date14 Avgångar per vecka
clock10 timmar 35 minuters resa
Stockholm Åbo färja recensioner
Läs mer om våra senaste recensioner.
Vår senaste Stockholm Åbo resenärers recensioner hittar ni nedan, ni kan läsa mer genom att besöka vår färjesida.

"Semesterresa till Finland."

Recensioner från 01 augusti 2014 av Sten-olof

Det var en jättefin resa med sol och lugnt väder samt en enormt fin båt med en förstklassig bufe´. Med andra ord, vi var väldigt nöjda med denna resa med er. M.V.H. Sten-Olof Granström. / Arja-Leena Granström.

'Sten-olof ' reste Stockholm Åbo med Viking Line på Viking Grace

"Viking Grace ,inte som vi förväntade oss."

Recensioner från 26 maj 2014 av Marianne

Till att börja med så åkte vi med Viking Grace för att vi var nyfikna på den nya båten. Vi valde att inte besöka de delar som förmodligen var de exluciva. Vi utgick från Stockholm på morgonen,vi ville bara ha en enkel frukost. Vi kände inte för bufen så tidigt,vi satt npå plan 8 ,där fanns en trevlig resturang som vi tyckte skulle passa oss,att få sitta vid fönstren och se Stocholms vackra skärgård,men Nej där fick vi inta sitta och äta det som resturangen erbjöd(3 meter från resturangens egna bord)SOVJET tänkte vi,det blev ingen frukost för 160 kr ,istället köpte vi kaffe och rågkusar i kaffeterian. Frukostresturangen var och förblev tom på gäster hela resan hur mycket dom än ropade ut FY SKÄMS. Hemresan däremot vill vi lovprisa på Amorella. Vi använde oss av samma fasiliteter MYCKET BÄTTRE. Synd om Viking Grace skapar ett så dåligt ryckte. Min syster som är rese ledare är av samma åsikt. Jag som skriver heter Thomas Winquist

'Marianne' reste Stockholm Åbo med Viking Line på Viking Grace

"Glatt överraskad"

Recensioner från 26 augusti 2013 av Anonym

Elva timmars dagsresa genom en av världens vackraste och största skärgårdar Stockholm-Åland-Åbo med Viking Lines båtar. Vid jämförelse med konkurrenten som vi reste med tre veckor tidigare var Vikings Line minst ett par klasser bättre inte minst när det gällde de öppna och trivsamma promenad och soldäcken där rökarna hade ett mer begränsat och avkskilt utrymme på Viking Lines båtar. Men det gäller också bemötande, service, välstädade utrymmen etc. Vi hade med erfarenheter från flera år tillbaka uppfattningen att det var precis tvärtom. Det blir flera resor med Viking Line för trevliga weekends i Finland.

'Anonym' reste Stockholm Åbo med Viking Line på Viking Grace

"Mumin"

Recensioner från 04 augusti 2013 av Anonym

Barnens underhållning var utmärkt med Mumin. Barnen älskade det! Hjälpsam personal och bra mat i cafeterian. Mer ästen hade varit bättre dock.

'Anonym' reste Stockholm Åbo med Tallink Silja på Baltic Princess

Stockholm till Åbo färja

Jӓmfor och reservera er Stockholm Åbo fӓrjebiljett med directferries.se och spara mer! Man kan hitta prisuppgifter från Stockholm till Åbo fӓrjepriser från med olika raderier och jӓmfӧra olika rutter och få reda på alla information och vӓlja den bӓsta rutten.

Det ӓr lӓtt att få en prisuppgift och gӧra en bokning! Helt enkelt vӓlj en avreseort och sen Stockholm Åbo eller en annan rutt och antal resande! For Stockholm Åbo fraktfӓrjor, gå till Fraktfärjor sida.

Genomsnittligt pris för Stockholm Åbo

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Stockholm Åbo är en bil och 2 passagerare.

Stockholm till Åbo färjealternativ

Kapellskär - Nådendal med Finnlines - 18 Avgångar per vecka / 8 timmars resa
Stockholm - Helsingfors med Tallink Silja - 7 Avgångar per vecka / 15 timmar 55 minuters resa
Stockholm - Helsingfors med Viking Line - 7 Avgångar per vecka / 16 timmar 20 minuters resa
Umeå - Vasa med Wasaline - 8 Avgångar per vecka / 4 timmars resa
För mer information besök vår Färjor från Sverige till Finland sida.
© Direct Ferries Ltd