COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venezia Lines

Venezia Lines är ett höghastighetsfärja endast för passagerare​ som förbinder norra Adriatiska kusten i Italien med Kroatien.

Som namnet antyder, Venezia Lines seglar de främst från den italienska hamnen i Venedig, medan andra tjänster från Rimini och Bari.

Kör från april till oktober, kan Venezia Lines bära omkring 300 passagerare per resa och med korsande löptider på mellan 2 ½ och 4 timmar (beroende på linjen). De är i särklass snabbaste transportören som förbinder norra Adriatiska hamnar och har i genomsnitt en hastighet av ca 35 knop.

Använd directferries.se för att hitta Venezia Lines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Venezia Lines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Venezia Lines med alternativa rederier.

Alla rutter med Venezia Lines

Omdömen om Venezia Lines

 • "very nice staff"

  very good service, good food and competent and funny staff, especially the main guide.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skriv ut färjeterminalen på bokningsbekräftelsen i fortsättning"

  Har inget att klaga på förutom att det inte någonstans i bokningsbekräftelsen stod varifrån färjan avgick. Allt som gick att läsa var att den skulle gå någonstans från Venedig som trots allt är en ganska stor stad.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb överfart till Kroatien"

  Färjeresan från Venedig till Rovinj passade våra resplaner perfekt. Det enda man kan efterlysa är bättre information om var färjeläget i Venedig är beläget. /Anders

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Från Venedig till Pula"

  bekvämt och smidigt sätt att ta dig mellan Venedig och Pula. Båtarna är mellanstora och enkla i utbud under resan. Vi saknade adress på var båten utgick ifrån vilket gjorde att vi klev av på fel vaporetto hållplats. Tänk på att reda ut det i god tid innan avgång.

  Lӓs mer Läs mindre