COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venezia Lines

Venezia Lines är ett höghastighetsfärja endast för passagerare​ som förbinder norra Adriatiska kusten i Italien med Kroatien.

Som namnet antyder, Venezia Lines seglar de främst från den italienska hamnen i Venedig, medan andra tjänster från Rimini och Bari.

Kör från april till oktober, kan Venezia Lines bära omkring 300 passagerare per resa och med korsande löptider på mellan 2 ½ och 4 timmar (beroende på linjen). De är i särklass snabbaste transportören som förbinder norra Adriatiska hamnar och har i genomsnitt en hastighet av ca 35 knop.

Använd directferries.se för att hitta Venezia Lines tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Venezia Lines. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Venezia Lines med alternativa rederier.

Alla rutter med Venezia Lines

Omdömen om Venezia Lines

 • "very nice staff"

  very good service, good food and competent and funny staff, especially the main guide.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fin båt - trevlig resa"

  Stor båt med bekväma säten. Har avdelningar för tyskspråkiga på ena sidan av båten och engelskspråkiga på andra sidan. Försäljning av frukost och dricka fanns ombord. Där var en guide som berättade om Venedig och han var jättebra. Man kunde köpa biljetter till olika evenemang som var billigare som tex gondolåkning. Dock tyckte vi att kösystemet till detta kunde skötas bättre.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skriv ut färjeterminalen på bokningsbekräftelsen i fortsättning"

  Har inget att klaga på förutom att det inte någonstans i bokningsbekräftelsen stod varifrån färjan avgick. Allt som gick att läsa var att den skulle gå någonstans från Venedig som trots allt är en ganska stor stad.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb överfart till Kroatien"

  Färjeresan från Venedig till Rovinj passade våra resplaner perfekt. Det enda man kan efterlysa är bättre information om var färjeläget i Venedig är beläget. /Anders

  Lӓs mer Läs mindre