COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venezia Lines

Venezia Lines är ett rederi med höghastighetsfärjor som förbinder Italien med Kroatien, Albanien och Slovenien.

Venezia Lines trafikerade sin första färjelinje 2003.

Venezia Lines bedriver färjetrafik i norra Adriatiska havet och länkar ihop norra Adriatiska kusten i Kroatien och Italien. Som namnet antyder, seglar Venezia Lines först och främst från den italienska hamnen Venedig, men färjelinjer avgår också från Rimini och Bari i Italien.

Venezia Lines luftkuddekatamaraner San Frangisk och San Pawl representerar ett nytt koncept för passagerartransport till havs.

Genom att kombinera de mest utvecklade karakteristikorna av katamaraner och svävare har avsevärda förbättringar uppnåtts som till exempel högre hastighet, sänkad bränsleförbrukning, sänkad ljudnivå, mindre vågrörelse, högre manövermöjlighet och högre passagerars komfort och säkerhet.

På Directferries.se kan ni hitta Venezia Lines tidtabeller, boka en båtresa med Venezia Lines eller söka efter Venezia Lines biljetter och priser online.

Alla rutter med Venezia Lines

Omdömen om Venezia Lines

 • "very nice staff"

  very good service, good food and competent and funny staff, especially the main guide.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Skriv ut färjeterminalen på bokningsbekräftelsen i fortsättning"

  Har inget att klaga på förutom att det inte någonstans i bokningsbekräftelsen stod varifrån färjan avgick. Allt som gick att läsa var att den skulle gå någonstans från Venedig som trots allt är en ganska stor stad.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb överfart till Kroatien"

  Färjeresan från Venedig till Rovinj passade våra resplaner perfekt. Det enda man kan efterlysa är bättre information om var färjeläget i Venedig är beläget. /Anders

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Från Venedig till Pula"

  bekvämt och smidigt sätt att ta dig mellan Venedig och Pula. Båtarna är mellanstora och enkla i utbud under resan. Vi saknade adress på var båten utgick ifrån vilket gjorde att vi klev av på fel vaporetto hållplats. Tänk på att reda ut det i god tid innan avgång.

  Lӓs mer Läs mindre