Håll dig uppdaterad

TT Line: Tur och retur till Tyskland från €78

Datum: 19 feb 2020 09:20 Källa: TT Line

TT Line: Tur och retur till Tyskland från €78

TT Line förbinder Sverige till Tyskland med en modern, punktlig och miljövänlig flotta. Bokar du med Direct Ferries nu kan du ta del av fantastiska priser!

På den populära rutten Trelleborg-Rostock reser du nu från €78 tur och retur. Gäller för en passagerare som reser med bil.

Vänta inte längre, priset kan stiga närmare avgång. Genom att boka tidigt säkrar du det bästa priset. Det behövs ingen rabattkod, rabatten läggs till automatiskt!

Boka Nu

Vänligen observera: Notera att erbjudandet gäller i mån av tillgång. Villkor gäller. Pris från, inklusive miljötillägg. Priset kan skilja sig beroende på datum och tid. Erbjudandet är endast giltigt på tur och returbokningar med en bil som är under 6m. Giltigt för upp till 5 passagerare per bokning. En extra kostnad tillkommer per passagerare. Extra 50% rabatt på längdtillägg och 25% rabatt på hytter. Biljetterna är ombokningsbara (ombokningsavgift tillkommer), men är inte återbetalningsbara vid avbokning. Erbjudandet kan återkallas när som helst. Endast nya online bokningar.

Mer erbjudanden på directferries.se