Passagerare går gratis på returresa till Sardinien

Datum: 08 dec 2016 08:00 Källa: Grimaldi Lines

Passagerare går gratis på returresa till Sardinien

Grimaldi Lines är nu öppen för bokningar fram till slutet av December 2017 så att du kan börja planera din semester till Sardinien idag!

Med dagliga avgångar mellan Livorno i norra Italien och Olbia, Sardinien är det lätt att hitta en som passar dina reseplaner och din semester kan börja med en avkopplande korsning.

Och om du reser innan 28 februari, 2017, reser passagerare GRATIS på retur delen av resan!

Missa inte, boka nu för att spara.

Boka Nu

Vänligen observera: Under förutsättning av villkoren. Erbjudandet gäller endast passagerare biljettpris. Gäller ej för fordon, anläggningar eller måltider. Gäller endast när en retur biljett är bokad och endast på återresan . Kan inte kombineras med inhemska priser. I mån av plats. Erbjudandet kan dras tillbaka när som helst. Endast nya onling bokningar.

Mer erbjudanden på directferries.se

20% rabatt på överfarter med GNV när du bokar tidigt

Datum: 18 oktober 2016 Källa: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci har nu öppnat biljettförsäljningen inför säsongen 2017 (förutom till/från Citavecchia och Sete) och med Direct Ferries kan du jämföra alla rutter och avgångar och hitta den som passar dina resplaner bäst.

Spara upp till 30% på färjor till Tyskland med TT Line

Datum: 04 oktober 2016 Källa: TT Line

Boka en returbiljett till Tyskland med TT Line och spara upp till 30% på standardpriserna när du bokar på directferries.se!