Atlas Kompas

Atlas Kompas arrangerar snabbfärjor mellan romantiska Venedig i Italien och de kroatiska kuststäderna Umag, Porec, Rovinj och Pula på Istria, den största halvön i Adriatiska havet, ombord de två moderna och bekväma katamaranerna Prince of Venice och Adriatic Jet.

Under överfarten så guidar den vänliga och kunniga personalen till sevärdigheter i både Venedig och Kroatien så att du får ut så mycket som möjligt av din resa.

Ombord Prince of Venice finner du luftkonditionerade sittplatsområden och tre utedäck som alla bjuder på fantastisk utsikt över Adriatiska havet. Katamaranen är byggd för att vara stabil och säker under hård väderlek så att du kan slappna av och veta att du är i goda händer.

Adriatic Jet, med sin unika design, har rum för 343 passagerare som får tillgång till den stora loungen, luftkonditionering, en välfylld bar och ett urval av taxfreeprodukter.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Atlas Kompass tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

Lӓs mer Läs mindre

Atlas Kompas rutter och hamnar