Färja från Neapel till Casamicciola Terme

Neapel Casamicciola Terme-rutten går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV trafikerar den här sträckan upp till 31 gånger per vecka med en restid på runt 50 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 15 min.

Det finns totalt 38 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Casamicciola Terme-rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Neapel och Casamicciola Terme

  • SNAV
    • 31 avgångar per vecka 50 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 15 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Casamicciola Terme

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Casamicciola Terme-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola är beläget på den norra kusten av ön Ischia, som är en ö av vulkaniskt ursprung i Italiens region Kampanien, i den norra änden av Neapelbukten. Ön är lätt att nå med färjor och flygbåtar från Neapel. Förutom sandstränder och blått hav, har ön också naturliga varma källor och spakomplex runt dessa är en annan stor semester attraktion. De varma källorna och öns naturliga skönhet gör Ischia ett populärt resmål för tyska turister i synnerhet, och många skyltar och meddelanden runt ön använder tyska som andraspråk. De flesta besökare åker till norra kust städerna Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terme, Forio och Lacco Ameno. Av dessa har Ischia Porto har de bästa barerna, Casamicciola den värsta trafiken och Ischia Ponte och Lacco Ameno mest överklagande.

Bärplansbåtar och färjor ta dig fram och tillbaka till fastlandet Italien i Neapel från den vackra hamnen i Casamicciola