COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Neapel - Casamicciola Terme är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Neapel till Casamicciola Terme färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Italien till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Neapel och Casamicciola Terme

    • Avgår 4 gånger per dag 55 min
    • Få pris
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 15 min
    • Få pris

Färja från Neapel till Casamicciola Terme

Neapel Casamicciola Terme-rutten går mellan Italien och Neapelbukten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV Aliscafi trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 55 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 15 minuter.

Det finns totalt 35 linjer att välja på vecka om du vill åka Neapel Casamicciola Terme-rutten mellan Italien och Neapelbukten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola är beläget på den norra kusten av ön Ischia, som är en ö av vulkaniskt ursprung i Italiens region Kampanien, i den norra änden av Neapelbukten. Ön är lätt att nå med färjor och flygbåtar från Neapel. Förutom sandstränder och blått hav, har ön också naturliga varma källor och spakomplex runt dessa är en annan stor semester attraktion. De varma källorna och öns naturliga skönhet gör Ischia ett populärt resmål för tyska turister i synnerhet, och många skyltar och meddelanden runt ön använder tyska som andraspråk. De flesta besökare åker till norra kust städerna Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terme, Forio och Lacco Ameno. Av dessa har Ischia Porto har de bästa barerna, Casamicciola den värsta trafiken och Ischia Ponte och Lacco Ameno mest överklagande.

Bärplansbåtar och färjor ta dig fram och tillbaka till fastlandet Italien i Neapel från den vackra hamnen i Casamicciola