Färja från Neapel till Casamicciola Terme

Neapel Casamicciola Terme-rutten går mellan Italien och Neapelbukten. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, SNAV Aliscafi. Färjor avgår upp till 56 gånger vecka med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Neapel Casamicciola Terme-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Neapel och Casamicciola Terme

  • SNAV Aliscafi
    • Avgår 8 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Neapel Casamicciola Terme

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Neapel Casamicciola Terme-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola är beläget på den norra kusten av ön Ischia, som är en ö av vulkaniskt ursprung i Italiens region Kampanien, i den norra änden av Neapelbukten. Ön är lätt att nå med färjor och flygbåtar från Neapel. Förutom sandstränder och blått hav, har ön också naturliga varma källor och spakomplex runt dessa är en annan stor semester attraktion. De varma källorna och öns naturliga skönhet gör Ischia ett populärt resmål för tyska turister i synnerhet, och många skyltar och meddelanden runt ön använder tyska som andraspråk. De flesta besökare åker till norra kust städerna Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terme, Forio och Lacco Ameno. Av dessa har Ischia Porto har de bästa barerna, Casamicciola den värsta trafiken och Ischia Ponte och Lacco Ameno mest överklagande.

Bärplansbåtar och färjor ta dig fram och tillbaka till fastlandet Italien i Neapel från den vackra hamnen i Casamicciola