COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Casamicciola Terme - Pozzuoli är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Casamicciola Terme till Pozzuoli färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Neapelbukten till Italien

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Pozzuoli

    • 16 Sailings Weekly 1 hour
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Färja från Casamicciola Terme till Pozzuoli

Casamicciola Terme Pozzuoli-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Medmar trafikerar den här sträckan upp till 16 gånger per vecka med en restid på runt 1 hour när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 10 minuter.

Det finns totalt 23 linjer att välja på vecka om du vill åka Casamicciola Terme Pozzuoli-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.


Guide till Pozzuoli

Den italienska staden Pozzuoli är en gammal romersk by, grundade 10 km väster om Neapel av en grupp av exiler från den grekiska ön Samosoch därför den hette Dicearchia, "bra regering". Staden, som ligger på en udde som skjuter ut i havet, mellan Posillipo och Misenum, är idag den viktigaste centrum för Phlegrean Fields "Campi Flegrei". Stadens gynnsamma geografiska läge, dess historiska tradition av kurorten och resort och närvaron av antika romerska monument gör Pozzuoli till ett viktigt turist och affärsområde.. En av de största attraktionerna i staden är Macellum Pozzuoli som var marknadsbyggnaden av den romerska kolonin Pozzuoli. När först grävts ut i 18: e århundradet, upptäckten av en staty av Serapis ledde till byggnaden som misidentified som stadens Serapeion eller Serapistemplet.

Färjetrafik till Ischia, Casamicciola och Procida avvika från stadens hamn.


Undo edits