Färja från Casamicciola Terme till Pozzuoli

Casamicciola Terme Pozzuoli-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Medmar trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 1 timme när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 10 min.

Det finns totalt 28 linjer att välja på vecka om du vill åka Casamicciola Terme Pozzuoli-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Pozzuoli

  • Medmar
    • Avgår 3 gånger per dag 1 timme
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 10 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Casamicciola Terme Pozzuoli

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Casamicciola Terme Pozzuoli-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.

Guide till Pozzuoli

Den italienska staden Pozzuoli är en gammal romersk by, grundade 10 km väster om Neapel av en grupp av exiler från den grekiska ön Samosoch därför den hette Dicearchia, "bra regering". Staden, som ligger på en udde som skjuter ut i havet, mellan Posillipo och Misenum, är idag den viktigaste centrum för Phlegrean Fields "Campi Flegrei". Stadens gynnsamma geografiska läge, dess historiska tradition av kurorten och resort och närvaron av antika romerska monument gör Pozzuoli till ett viktigt turist och affärsområde.. En av de största attraktionerna i staden är Macellum Pozzuoli som var marknadsbyggnaden av den romerska kolonin Pozzuoli. När först grävts ut i 18: e århundradet, upptäckten av en staty av Serapis ledde till byggnaden som misidentified som stadens Serapeion eller Serapistemplet.

Färjetrafik till Ischia, Casamicciola och Procida avvika från stadens hamn.


Undo edits