COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Casamicciola Terme - Neapel är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Casamicciola Terme till Neapel färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Neapelbukten till Italien

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Neapel

    • 4 Sailings Daily 55 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
    • Get price

Färja från Casamicciola Terme till Neapel

Casamicciola Terme Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV Aliscafi trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 55 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 35 minuter.

Det finns totalt 35 linjer att välja på vecka om du vill åka Casamicciola Terme Neapel-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.