Färja från Casamicciola Terme till Neapel

Casamicciola Terme Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SNAV trafikerar den här sträckan upp till 26 gånger per vecka med en restid på runt 50 minuter när Caremar servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 35 min.

Det finns totalt 33 linjer att välja på vecka om du vill åka Casamicciola Terme Neapel-rutten mellan Neapelbukten och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Neapel

  • SNAV
    • 26 avgångar per vecka 50 min
    • Få pris
  • Caremar
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Casamicciola Terme Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Casamicciola Terme Neapel-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.