Färja från Casamicciola Terme till Neapel

Casamicciola Terme Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, SNAV Aliscafi. Färjor avgår upp till 56 gånger vecka med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Casamicciola Terme Neapel-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Neapel

  • SNAV Aliscafi
    • Avgår 8 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Casamicciola Terme Neapel

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Casamicciola Terme Neapel-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.