Bodrum Express

Bodrum Express Lines driver regelbundna färjetjänster mellan den turkiska kustorten Bodrum och de mest populära turistområdena på de grekiska öarna. Dessa inkluderar Kos, Kalymnos, Symi, Leros, Rhodos, Chios och Patmos.

Rederiet har ett antal dagliga avgångar från alla öar men fler mellan de större destinationerna Bodrum och Kos. På vintern drivs en daglig tur och returservice mellan Bodrum och Kos.

Flottan består av både färjor och snabba katamaraner. Den största, Hizar Reis, rymmer upp till 402 passagerare och 8 fordon. De andra två, Ilias T och Fahri Kaptan 3, har kapacitet för 100 respektive 175 passagerare.

När du väl är ombord på någon av Bodrum Express Lines färjor, kan du dra nytta av däckområden utomhus. Här får du en fantastisk havsutsikt och kan koppla av i det underbara vädret. Det finns även en bar på varje färja och en TV på den största båten, Hizar Reis.

Använd directferries.se för att hitta Bodrum Express tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Bodrum Express. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Bodrum Express med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Bodrum Express

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer