sea_jets_champion_jet_1

Champion Jet 1

Trafikeras av Sea JetsMykonos Naxos, Mykonos Pireus, Mykonos Thira, Naxos Pireus, Naxos Thira & Pireus Thira rutten

Champion Jet 1 är en snabbfärja och köptes i början på 2015 tillsammans med sitt systerskepp Champion Jet 2 från Confor ferries för att möta efterfrågan för färjetrafik runtom de grekiska öarna. Den här katamaranen byggdes i Australien 1997 och har kapacitet för 1000 passagerare och upp till 200 fordon i garaget. Ombord hittar du allt du kan förvänta dig att hitta på ett fartyg i den här klassen, såsom bekväma säten, café, bar och utsiktsplats.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns inga hytter ombord men det finns bekväma säten som blir tilldelade i förväg på alla seglingar med möjlighet att välja lägre eller övre däck.

Tillgänglighet

För passagerare med begränsad rörlighet så finns handikapphissar att tillgå från bildäck och enkla internhissar finns så ni får tillgång till toaletterna.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Champion Jet 1 guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Champion Jet 1 Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.