Tyvärr finns inte Rabac - Venedig tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Rabac - Venedig

Rabac - Venedig rutten traffikerades av Venezia Lines.

Den här färjetjänsten är inte längre tillgänglig, men då vi är en storskalig återförsäljare av färjebiljetter och jämför resor, och bokar med de största färjerederierna, så kan vi erbjuda alternativa överfarter som seglar från Kroatien eller till Italien som visas här nedanför.

Klicka på länkarna här nedanför för mer information eller välj från menyn till vänster för att jämföra priser, tidtabeller och boka dina biljetter nu.

Guide till Rabac

Rabac är en stad och hamn på den västra kusten av halvön Istrien i Istrien län, Kroatien. Idag är Rabac en välkänd turistort. Vid mitten av 1800-talet var det en liten fiskeby med tio hus. På grund av den vackra bukten och den vackra tama omgivningen lockade det snart sina första besökare.
År 1876 var Richard Francis Burton, en engelsk författare och en passionerad resenär, bland de första turisterna som stannade i Rabac.
Efter att ha sett Rabac och andra ställen på Istriens kust, skrev han en bok med samma titel "The Istriens kust" som beskriver bland annat de vackra och charmen i Rabac.

Guide till Venedig

Den italienska staden Venedig är helt enkelt fantastisk och helt unik. Det grundades mer än 1500 år sedan och ligger på 117 olika öar. Venedig är förenade genom en serie av över 150 kanaler, 400 broar och många gamla trottoarer. historiska stadskärnan av Venedig är indelad i sex kvartal (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo och Santa Croce. Alla byggnader i Venedig stöds på slanka ek och furu högar (inlägg) som drivs djupt ner i marken för att skapa en solid grund. Eftersom marken är vattensjuk, utan fritt syre, är pålarna fortsatt starka och inte sönderfallna. Staden är en av de vackraste och mest populära städerna i världen, och är alltid beundrat av många turister som besöker under hela året. Det finns många kända venetianska attraktioner och sevärdheter att se. Bland höjdpunkterna finns Basilica San Marco (Markuskyrkan), en stor kyrka som är en av de mest berömda sevärdheterna i samband med denna stad; Piazza San Marco (Markusplatsen), som ligger i hjärtat av Venedig och kärleks nämns av Napoleon som "finaste salongen i Europa"; Palazzo Ducale (Dogepalatset), ett helt enkelt hisnande palats och ett utmärkt exempel på gotisk arkitektur; och Accademia Gallery med sina underbara mästerverk från den 14: e-talet till den 18: e århundradet av världsberömda artister som Bellini, Giorgione, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese och många andra.