Marseille till Algiers färja

Marseille Algiers rutten ansluter Frankrike med Algeriet och körs för tillfället av 2 rederier. Corsica Linea service kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid på runt 23 timmar när Algerie Ferries servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 20 tim.

Så det är kombinerat 6 överfarter som erbjuds vecka på Marseille Algiers rutten mellan Frankrike och Algeriet. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Marseille till Algiers färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Frankrike till Algeriet sida.

Marseille - Algiers färjerederier

  • Corsica Linea
    • 3 Avgångar per vecka 23 tim
    • Få pris
  • Algerie Ferries
    • 3 Avgångar per vecka 20 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Marseille Algiers

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Marseille Algiers är en bil och 1 passagerare.

Marseille guide

Marseille är Frankrikes näst största stad och ligger på medelhavskusten i södra delen av landet. Stadens hamn är också Frankrikes största handelshamn. Stadens huvudgata sträcker sig österut från den gamla hamnen (Vieux Port) till Réformés kvarteret. Två stora fort flankerar ingången till den gamla hamnen Fort Saint-Nicolas på södra sidan och Fort Saint-Jean i norr. Längre ut i Bay of Marseille ligger Frioul skärgården som omfattar fyra öar, varav en är platsen för Château d'If, som blev känd genom den Dumas roman Greven av Monte Cristo. Centrum i Marseille har flera gågator, speciellt rue St Ferréol, Cours Julien nära musikkonservatoriet, Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves utanför den gamla hamnen och området kring Hôtel de Ville.

Fyra färjebolag kör linjer från Marseille och erbjuder linjetrafik till Korsika, Sardinien, Algeriet och Tunisien. Det finns fyra olika terminaler och är alla i "gares mari sud" (södra terminalen) distriktet. Nationella nerminalen ett och två tjänar passagerare till och från Korsika och Sardinien, medan internationella terminaler tre och fyra tar passagerare till och från Algeriet och Tunisien.