Laziomar

Laziomar, eller Lazio Regional Maritime, är ett italienskt rederi som förbinder olika hamnstäder på fastlandets västkust nära Rom och Neapel, med Pontineöarna i Tyrrenska havet.

Företaget var ursprungligen baserat i Rom och flyttade vidare söderut mot Pontineområdet i juni 2011 då det togs över av en grupp ledande italienska rederier. Idag erbjuder Laziomar året-runtförbindelser till den vackra Pontineskärgården med sin flotta av moderna höghastighetsfartyg.

Laziomar har 9 färjor som har alla uppnått Italian Naval Register-certifieringar vilket säkerställer att passagerarna får den högsta standarden av säkerhet ombord. Flottan består av en blandning av bärplansbåtar, höghastighetsfärjor och större färjor som kan ta över 600 passagerare och cirka 60 fordon.

Den snabbaste i flottan, "Monte Gargano" kan färdas i 34 knop så att du kan segla från Formia till ön Ponza enkelt och bekvämt. Den nyaste, "Laura", byggdes 2009 och kan skryta med en elegant design och ett rymligt soldäck i aktern.

Visa Laziomar tidtabeller, priser och boka Laziomar biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Laziomar med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Laziomar

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer