Ponza till Formia färja

Ponza Formia rutten ansluter Pontine-öarna med Italien och körs för tillfället av 2 rederier. Laziomar service kör upp till 11 gånger per vecka med en resetid på runt 2 timmar 30 minuter när Laziomar servicen kör upp till 9 gånger per vecka med en resetid från 2 tim 30 min.

Så det är kombinerat 20 överfarter som erbjuds vecka på Ponza Formia rutten mellan Pontine-öarna och Italien. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Ponza - Formia färjerederier

  • Laziomar
    • 11 Avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris
  • Laziomar
    • 9 Avgångar per vecka 2 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ponza Formia

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Ponza Formia är en bil och 1 passagerare.

Ponza guide

Ponza är en italiensk ö och den största av Pontineöarnas skärgård. Ön ligger cirka 35 km söder om Cape Circeo i Tyffhenian havet. Ponza anses av många av sina besökare som en med begränsad - och billigare - version av Capri, och besöks av de rika och berömda som vill hålla en lägre profil på semestern, liksom av många unga romare som åker iväg över helgen på sommaren. Öns huvudorter är Ponza Porto och Le Forna. Ön har rena och klara vatten där besökarna kan simma ut från stränder, från klippor och från båtar (som organiserade resor eller att hyra i hamnen). Det finns några utmärkta restauranger på Ponza, samt några alternativ för att dricka och dansa. Det finns inte många turistattraktioner eller monument på ön. Det som huvudsakligen lockar på Ponza är dess landskap, strandlinje och atmosfär.

Färjor avgår från Ponza till Neapel, Terracina, Formia och Anzio; det finns också bärplansbåtar (aliscafo) till Anzio och Formia som har restid på cirka 75 minuter.