Färja från Ponza till Formia

Ponza Formia-rutten går mellan Pontine-öarna och Italien och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Laziomar trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 2 timmar 30 minuter när Laziomar servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 min.

Det finns totalt 42 linjer att välja på vecka om du vill åka Ponza Formia-rutten mellan Pontine-öarna och Italien. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Ponza och Formia

  • Laziomar
    • Avgår 4 gånger per dag 2 tim 30 min
    • Få pris
  • Laziomar
    • 14 avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ponza Formia

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Ponza Formia-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Ponza

Ponza är en italiensk ö och den största av Pontineöarnas skärgård. Ön ligger cirka 35 km söder om Cape Circeo i Tyffhenian havet. Ponza anses av många av sina besökare som en med begränsad - och billigare - version av Capri, och besöks av de rika och berömda som vill hålla en lägre profil på semestern, liksom av många unga romare som åker iväg över helgen på sommaren. Öns huvudorter är Ponza Porto och Le Forna. Ön har rena och klara vatten där besökarna kan simma ut från stränder, från klippor och från båtar (som organiserade resor eller att hyra i hamnen). Det finns några utmärkta restauranger på Ponza, samt några alternativ för att dricka och dansa. Det finns inte många turistattraktioner eller monument på ön. Det som huvudsakligen lockar på Ponza är dess landskap, strandlinje och atmosfär.

Färjor avgår från Ponza till Neapel, Terracina, Formia och Anzio; det finns också bärplansbåtar (aliscafo) till Anzio och Formia som har restid på cirka 75 minuter.