Ponza till Anzio färja

Ponza Anzio rutten ansluter Pontine-öarna med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Laziomar. Det finns överfarter upp till 4 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 20 minuter.

Ponza Anzio seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Ponza - Anzio färjerederier

  • Laziomar
    • 4 Avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ponza Anzio

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Ponza guide

Ponza är en italiensk ö och den största av Pontineöarnas skärgård. Ön ligger cirka 35 km söder om Cape Circeo i Tyffhenian havet. Ponza anses av många av sina besökare som en med begränsad - och billigare - version av Capri, och besöks av de rika och berömda som vill hålla en lägre profil på semestern, liksom av många unga romare som åker iväg över helgen på sommaren. Öns huvudorter är Ponza Porto och Le Forna. Ön har rena och klara vatten där besökarna kan simma ut från stränder, från klippor och från båtar (som organiserade resor eller att hyra i hamnen). Det finns några utmärkta restauranger på Ponza, samt några alternativ för att dricka och dansa. Det finns inte många turistattraktioner eller monument på ön. Det som huvudsakligen lockar på Ponza är dess landskap, strandlinje och atmosfär.

Färjor avgår från Ponza till Neapel, Terracina, Formia och Anzio; det finns också bärplansbåtar (aliscafo) till Anzio och Formia som har restid på cirka 75 minuter.