fjord_line_fjord_cat

Fjord Cat

Trafikeras av Fjord LineHirtshals Kristiansand rutten

Ombord på Fjord Line Express HSC Fjord Cat kan du förvänta dig en trevlig resa i bekväma stolar, ett urval av måltider och många fynd i taxfree. Fjorden Cat kan bära upp till 900 passagerare och 220 bilar, men Fjord Line begränsar detta till under 700 passagerare och 180 bilar för att du har gott om plats ombord. HSC Fjord Cat har världsrekordet för den snabbaste korsning av Atlanten. Färjan har en genomsnittlig hastighet på cirka 76kph (41 knots), hon var det första fartyget att korsa Atlanten på mindre än tre dagar. Fjord Line Express Cat ar mycket snabbare än andra färjor, se till att vinka till andra fartyg när du kör om dem på väg till Norge eller Danmark!

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord hittar du två olika klasser av sittplatser. I den stora loungen på däck 2 hittar du vanliga sittplatser som ingår i biljettpriset. För resande som vill ha en bekväm lounge med bekväma stolar runt ett bord i "Comfort" (grupperade i fyra, sex och åtta stolar runt ett bord). Du kan också lägga till en all inclusive-buffé till "comfort" sittplatser. Buffé Bordet är tillgänlig 30 minuter innan ankomsten och omfattar mineralvatten, öl, vin och kaffe (ingen öl / vin ingår i frukosten).

Mat och dryck ombord

Fjord Cat har en självbetjänings restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Den klassiska frukostbuffé ger en bra start på dagen, medan lunchbordet erbjuder ett urval av både varma och kalla rätter, kakor och kaffe. Middags buffén erbjuder ett brett urval av varma och kalla rätter som passar alla smaker och det finns också en salladsbar och ett dessert bord.

Förutom den självbetjäning restaurang finns ett café på däck 2 och en kiosk på däck 3 säljer korv, glass, smörgåsar och drycker.

Shopping ombord

Ni kan köpa alla möjliga saker i taxfree butiken ombord på Fjord Cat inklusive kosmetika, kläder, parfymer, aftershave, godis, choklad, spel och förnödenheter resor.

Ytterligare Faciliteter Ombord

Mobiltelefon täckning finns ombord via Maritime Communications Partner (MCP). Tjänsten laddas via ditt hem operatör för en avgift som liknar internationella priser.

Tillgänglighet

Om hjalp kommer att krävas , under eller efter din resa så rekommenderas det att meddela oss vid bokningen och därefter bör du informera Fjord Line personalen vid incheckningen. Det finns inga hissar på Fjord Line Express Fjord Cat och därför passagerare med rullstolar kommer inte att ha tillgång till sittplatser i "comfort klassen"(endast nås med trappa).

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Fjord Cat guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Fjord Cat

fjord_line_fjord_cat_basic_seats fjord_line_fjord_cat_buffet fjord_line_fjord_cat_comfort_lounge_seats fjord_line_fjord_cat_seating_area fjord_line_fjord_cat_tax_free_shop

Fjord Cat Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.