Cotai Water Jet
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Cotai Water Jet

Cotai Water Jet driver en passagerarsnabbfärja som förbinder Hongkong med Macao. Rederiet arrangerar direktresor mellan hamnarna i Macao, Taipa, Hongkong, Kowloon och Skypier vid Hongkongs internationella flygplats. Dessa rutter är populära både bland lokalbefolkningen och turister.

Cotai Water Jets flotta består av fjorton katamaraner som har kapacitet för ca 400 passagerare och kan nå hastigheter på upp till 42 knop.

Ombord kan du välja bland tre reseklasser så att det finns något som passar alla smaker och plånböcker.

Ekonomiklassen är perfekt för att slappna av och njuta av resan i en bekväm miljö. Du kan även köpa snacks och drycker ombord.

Första klass-salongen ligger på övre däck och härifrån har du fantastisk utsikt i den lounge-liknande miljön med bekväma stolar och bord. Perfekt för både affärsresenärer och semesterfirare. Gratis snacks, drycker och prioriterad avstigning från färjan ingår i biljettpriset.

I VIP-klassen ingår en privat hytt för den som är ute efter både avskildhet och lyx. VIP klass-hytterna har plats för upp till åtta passagerare och mat och dryck ingår.

Använd directferries.se för att hitta Cotai Water Jet tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Cotai Water Jet. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Cotai Water Jet med alternativa rederier.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.