Casamicciola till Neapel färja

Casamicciola Neapel rutten ansluter Neapelbukten med Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Caremar. Det finns överfarter upp till 7 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 35 minuter.

Casamicciola Neapel seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

För mer information besök vår Färjor från Neapelbukten till Italien sida.

Casamicciola - Neapel färjerederier

  • Caremar
    • 7 Avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris

Casamicciola guide

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.