Färja från Casamicciola till Neapel

Casamicciola Neapel-rutten går mellan Neapelbukten och Italien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Caremar. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 35 minuter.

Färjetrafiken på Casamicciola Neapel-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Neapelbukten till Italien

Rederier som åker mellan Casamicciola och Neapel

  • Caremar
    • 7 avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris

Guide till Casamicciola

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.