Fullers Ferry
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Fullers Ferry

Fullers är en av de ledande färjeoperatörerna i Auckland och erbjuder ett flertal färjeöverfarter, turer och charters runtom Aucklands hamn och öarna Waiheke, Motutapu, Motuihe och Rangitoto.

Fullers ferry avgår från Aucklands färjeterminal i centrala Auckland och transporterar många passagerare dagligen över Haurakigulfen till Matiatia Wharf på Waiheke Island med en seglingstid på 45 min. Överfarten till Motutapu tar ca 35 min och ankommer till Home Bay medan överfarten mellan Rangitoto Wharf och Auckland tar ca 25 min.

Rederiet har den största och yngsta flottan i Aycklands hamn med 11 färjor. Ombord hittar du generellt en bar med alkoholtillstånd, WiFi, sittplatser med luftkonditionering på övre och undre däck och på vissa färjor finns ett även utsiktsdäck.

Fullers driver också Waiheke Bus Company som förbinder alla ankomster och avgångar till Waiheke island men även i och runtom Auckland.

Med directferries.se kan ni hitta Fullers Ferry titabeller, resor och boka Fullers Ferry biljetter. Vi jämnför också Fullers Ferry med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.