Bay Ferries

Bay Ferries som bedriver färjetrafik längs Kanadas östkust förbinder Nova Scotia med Saint John i New Brunswick och Portland på USA:s nordostkust.

Rederiet grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Charlottetown på Prince Edward Island. Det snabbaste sättet att ta sig från Portland till den vackra Nova Scotia-provinsen är ombord Bay Ferries färja CAT. De erbjuder även dagliga avgångar till och från Saint John ombord MV Fundy Rose.

Höghastighetskatamaranen CAT gör det möjligt att nå Nova Scotia på ungefär hälften av tiden det tar att köra från Portland. Ombord finns alla bekvämligheter man kan vänta sig och kunnig personal.

MV Fundy Rose är en större färja som kan transportera alla typer av fordon, från motorcyklar till bilar och lastbilar. På det rymliga utedäcket kan passagerarna spana på valar och andra havsdjur och inne på restaurangen Acadia Eatery åtnjuts frukost, lunch och middag. Vill du arbeta ostört kan du ta dig till den lugna kontorslobbyn med gratis Wi-Fi och vill du slappna av med familjen kan ni se en film i någon av biosalongerna.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Bay Ferries