Varberg - Grenå färjerederier

date14 Avgångar per vecka
clock4 timmar 15 minuters resa
Varberg Grenå färja recensioner
Läs mer om våra senaste recensioner.
Vår senaste Varberg Grenå resenärers recensioner hittar ni nedan, ni kan läsa mer genom att besöka vår färjesida.

"En bra resa!"

Recensioner från 02 juli 2013 av Sofia

Vi är jättenöjda med resan Varberg-Grenå. Lagomt stor båt, bra aktiviteter för barnen som kom med jämna mellanrum gjorde att resan inte kändes så lång. Frukostbuffén där barn äter gratis känns toppen, vilket gjorde att vi inte behövde äta det första vi gjorde när vi kom till Danmark utan kunde fortsätta några timmar i bilen. Kan verkligen tänka mig att åka den sträckan/båten igen!

'Sofia' reste Varberg Grenå med Stena Line på Stena Nautica

"Varberg till Grenaa"

Recensioner från 14 maj 2013 av Nicholas Watkins

Bra resa, kan inte hitta något fel. Maten var lite dyr men allting var fantastiskt.

'Nicholas Watkins' reste Varberg Grenå med Stena Line på Stena Nautica

Varberg till Grenå färja

Hitta Varberg Grenå färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på directferries.se och jämför med andra överfarter från Sverige eller till Danmark så att du garanterat får det bästa priset.

Se tidtabeller och priser för alla Varberg till Grenå färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Jämför flera olika överfarter och seglingstider för färjor mellan Varberg Grenå online nu genom att välja plats för avgång från sökfunktionen Varberg Grenå tider & priser och klicka på sök.

Genomsnittligt pris för Varberg Grenå

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Varberg Grenå är en bil och 2 passagerare.

Varberg Grenå Färjeguide

Varberg Grenå rutten ansluter Sverige med Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 4 timmar 15 minuter.

Varberg Grenå seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Varberg till Grenå färjealternativ

Göteborg - Fredrikshamn med Stena Line - 5 Avgångar per dag / 3 timmar 15 minuters resa
För mer information besök vår Färjor från Sverige till Danmark sida.
© Direct Ferries Ltd