Valencia till Palma färja

Valencia Palma rutten ansluter Spanien med Mallorca och körs för tillfället av 2 rederier. Balearia service kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid på runt 7 timmar 30 minuter när Trasmediterranea servicen kör upp till 6 gånger per vecka med en resetid från 8 tim.

Så det är kombinerat 20 överfarter som erbjuds vecka på Valencia Palma rutten mellan Spanien och Mallorca. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Rutt- och hamndetaljer

Klicka här för karta

Valencia till Palma färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till Mallorca sida.

Valencia - Palma färjerederier

 • Balearia
  • 14 Avgångar per vecka 7 tim 30 min
  • Få pris
 • Trasmediterranea
  • 6 Avgångar per vecka 8 tim
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Valencia Palma

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Valencia Palma är en bil och 2 passagerare.

Valencia Palma färja recensioner

 • "En trevlig övergáng"

  Det var en mycket behaglig kväll, ljummen och god havslukt I väntan pá pástigning. Den gick snabbt och smidigt. Sedan gick vi upp, tagit vár kabin I besiktning och gick till restaurangen för att fá kvällsmat. Vi var bland de första sá vi behoved inte köa alls. Maten, 3 kycklingsklubbor salad och potatis va är riktigt god. Jag köpte en lite flaska rödvin till och maten blev ännu bättre. Natten I hytten gick utan störe problem. Fast det var varmt I hytten när 3 personer delar de. Vi löste problemet med att öppna kabindörren och ställde upp med en av kabinväskorna. Avstigningen pá morgonen gick enkelt och smidigt. Tack för en trevlig resa. /Viktor

  'Viktor' reste Valencia Palma med Trasmediterranea på Zurbaran

  Lӓs mer Läs mindre
 • "valencia palma färja"

  Vi hade bokat in en vecka på Mallorca med en billigt flyg. Men vi ändrade oss och tog en färja istället. Vi ville egneligen åka till Denia men det var fullt så vi åkte till Valencia istället. Vi lämnade 22.30 på kvällen och hade bokat in en hytt ombord. Det var ren och det rekommenderas att han en hytt. Färjan anlände i Palma på morgonen 5.30. Men vi hann iaf sova. på hemvägen hade vi endast säten och det var väldigt bekväma. Men det gick inte riktigt att sova för oss. Maten var äcklig och väldigt dyr. I det stora hela var allting bra.

  'Russell' reste Valencia Palma med Balearia på Abel Matutes

  Lӓs mer Läs mindre

Valencia guide

Den spanska staden Valencia ligger på Medelhavskusten i regionen Valencia i landet. Det är Spaniens tredje största stad, efter Madrid och Barcelona, och ligger på stranden av floden Turia, på den östra kusten av den iberiska halvön, på golfen i Valencia. En av Spaniens största sjöar, Albufera, ligger ca 11 km söder om staden och utgör en del av Parc Natural de l'Albufera (Albufera naturreservat).

Staden har ett internationellt rykte och är känd för Las Fellas festival som hålls i mars varje år, för sina traditionella Valencianska keramik och för arkitekturen i City of Arts and Sciences designad av Santiago Calatrava och Felix Candela. Också populära bland turister är dess gamla slingrande gator, som innehåller många romerska och arabiska byggnader, och katedralen som byggdes mellan det 13:e och 15:e århundradet. Intill katedralen ligger den gotiska basilikan Jungfrun och Silk Exchange, som byggdes i tidig valenciansk gotisk stil och är med på UNESCO:s världsarvslista.

Hamnen i Valencia har linjetrafik till och från Balearerna och Italien, tillsammans med ett växande antal besökande kryssningsfartyg.

Palma guide

Palma är huvudstaden på ön Mallorca, och innehåller de mest historiska sevärdheterna i alla städer på Balearerna. Palma har en befolkning på cirka 300.000 och många viktiga ledare från det förflutna har satt sina spår i staden med imponerande och imponerande byggnader, inklusive den underbart detaljerade Le Seu katedralen. Med intressanta smala, rena gator, tysta innergårdar, en hamnen och många restaurerade historiska byggnader, är det alltid roligt att ta en lugn promenad runt staden. De trädkantade Passeig d'es Born i Palma är en bred aveny och är stadens största strandpromenaden. Detta är en av de vackraste delarna av Palma och Passeig d'es Born bildar en axel som dissekerar staden och har många affärer, restauranger, caféer och barer. De monumentala stadsmurar Mallorca byggdes på platsen för medeltida murar och presenterade gallerier som sprang längs den övre, där starkt försvar kunde skydda ön från inkräktare. Palmas imponerande stadsmur inkluderar en populär gångväg, med utsikt över katedralen och gamla stan och är väl värda ett besök.

Från stadens hamn, färjor avgår till destinationer som inkluderar Ibiza, Barcelona, Valencia och Denia.