Trelleborg - Sassnitz färjerederier

date3 Avgångar per dag
clock4 timmar 15 minuters resa
Trelleborg Sassnitz färja recensioner
Läs mer om våra senaste recensioner.
Vår senaste Trelleborg Sassnitz resenärers recensioner hittar ni nedan, ni kan läsa mer genom att besöka vår färjesida.

"Resa till rugen ToR"

Recensioner från 14 augusti 2014 av Helena I

Vår resa var bra, det var inte fullt på båten vilket naturligtvis var bekvämt. Buffen, Tacobuffe var god och prisvärd. Shopen är välsorterad och man hittar alltid något att köpa! Vädret var härligt vilket bidrog till positiva resor!

'Helena I' reste Trelleborg Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

"En härlig båttur"

Recensioner från 18 juni 2013 av Håkan

Att resa med 7.40 turen från Trelleborg till Sassnitz var perfekt. Fint väder = lugn tur. Först en ordentlig frukost och sedan lounge eller en promenad på något av däcken när vädret tillåter är perfekt. Vi skulle som första stop till Berlin. Från Sassnitz blev det en lagom tur.

'Håkan' reste Trelleborg Sassnitz med Stena Line på Trelleborg

"Nöjesresa"

Recensioner från 20 maj 2013 av Lea

Det som kan nämnas är att det var ont om sittplatser med tanke på att det var så mycket folk ombord på båten, så många fick sitta på golvet och det känns onödigt.

'Lea' reste Trelleborg Sassnitz med Stena Line på Trelleborg

"Att resa över vatten, på natten..."

Recensioner från 30 april 2013 av Peter

Ett bra alternativ till resan mellan Tyskland och Sverige är att åka nattfärja. Om man som vi har en lång resdag i bil vid frankomsten kan detta rekommenderas. Färjan i sig är ingen lyxresa men den är okej. Incheckning och ombordkörning: Fungerar smidigt. Även om vägvisningen från "fordonsincheckningen" har mer att önska, den var riktigt dålig. Men vi chansade på vänster... och kom rätt! (Det var inte en språk-miss utan dålig beskrivning) Tilldelning av hytt och hytten: Smidigt, bara hämta nyckel i informationen. Trevlig personal. Hytten (2-bädd insides) var ingen lyx-hytt men helt ok. Minus är att en rejäl rengöring av stoppade möbler och golvmattan borde gjorts för ett tag sedan... Kojer, lakan mm var fräsht. Övrigt ombord: Ganska tråkig miljö, men funktionell. En liten butik med det väsentligaste (litet sortiment) för den som vill köpa sprit/öl/vin, godis eller parfym. Maten verkar vara rätt slätstruken (vi åt inte, vi såg andra som åt och vad de serverades). Frukostbuffen när vi åkte i andra riktningen med morgonfärjan var bra/prisvärd. Avkörning: Inga problem. Personalen är van att lotsa ut folk och bilar.

'Peter' reste Trelleborg Sassnitz med Stena Line på Sassnitz

Trelleborg till Sassnitz färja

Få det bästa erbjudandet på färjeöverfarter mellan Sverige och Tyskland på Trelleborg till Sassnitz färjerutten med Direct Ferries och jämför andra alternative där det är möjligt.

Genom att använda vår sökfunktion tider & priser så kan du se priser, tillgänglighet, och boka färjor från Trelleborg till Sassnitz eller jämföra rutten eller avreseorten med andra alternativ.

Få ett prisförslag eller att boka en färja till Tyskland kan inte bli lättare. Allt du behöver göra är att välja Trelleborg till Sassnitz från menyn till vänster, fylla i antal passagerare och klicka på sök!

Genomsnittligt pris för Trelleborg Sassnitz

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Trelleborg Sassnitz är en bil och 2 passagerare.

Trelleborg Sassnitz Färjeguide

Trelleborg Sassnitz rutten ansluter Sverige med Tyskland. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 21 gånger vecka med en resetid från ca 4 timmar 15 minuter.

Trelleborg Sassnitz seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Trelleborg till Sassnitz färjealternativ

Karlskrona - Gdynia med Stena Line - 15 Avgångar per vecka / 10 timmar 30 minuters resa
Malmö - Travemünde med Finnlines - 19 Avgångar per vecka / 9 timmars resa
Nynäshamn - Gdansk med Polferries - 3 Avgångar per vecka / 19 timmars resa
Trelleborg - Rostock med Stena Line - 3 Avgångar per dag / 6 timmars resa
Trelleborg - Rostock med TT Line - 20 Avgångar per vecka / 6 timmars resa
Trelleborg - Travemünde med TT Line - 17 Avgångar per vecka / 7 timmar 45 minuters resa
Ystad - Swinoujscie med Polferries - 13 Avgångar per vecka / 6 timmars resa
Ystad - Swinoujscie med Unity Line - 14 Avgångar per vecka / 6 timmar 30 minuters resa
För mer information besök vår Färjor från Sverige till Tyskland sida.
© Direct Ferries Ltd