Malta Sicilien färjekarta

Hur du bokar färjor från Malta till Sicilien

Med directferries.se kan du jӓmfӧra och boka fӓrjor från Malta till Sicilien på alla rutter med Europas lednade raderier.

Fӧr att hitta tidtabeller och priser fӧr din fӓrja från Malta till Sicilien vӓlj helt enkelt din rutt från menu till vӓnster, antal resande och klicka på sӧk.

Fӧr mer information om varje farjerutt från Malta till Sicilien vӓnligen klicka på lӓnken eller alternativt fӧr fӓrjor till Sicilien från andra lӓnder, vӓnligen gå till våran Färjor till Sicilien sida.
Malta
Malta
Färjor till Sicilien
Sicilien

Om Malta:

Malta är en liten och tätbefolkad ö-nation som består av en ögrupp av sju öar mitt i Medelhavet. Malta ligger direkt söder om Sicilien, öster om Tunisien och norr om Libyen. Malta är för närvarande det minsta EU-landet till befolkningen.

Varje år är befolkningen på Malta tredubblad på grund av tillströmning av turister som är landets främsta inkomstkälla.

De maltesiska öarna erbjuder klarblått vatten, avskilda vikar, sandstränder, medeltida muromgärdade, de fantastiska barockkyrkor och de rika palatsen som har skapat mycket historia om öarna.

Om Sicilien:

Sicilien är en självständig region i Italien och är den största ön i Medelhavet. Messina-sundet heter sundet som går mellan Sicilien och Italien. Palermo är öns huvudstad som ligger på den nordvästra kusten. Andra storta städer är Messina, Catania, Taormina och Syrakusa.
Sicilien har ett mycket bergigt landskap med ett medelhavsklimat. Vulkanen Etna, som ligger nära staden Catania är 10.900 meter hög, vilket gör den till den högsta vulkanen i Europa. Det är också en av världens mest aktiva vulkaner.
Sicilien är mycket känt för sitt rykte om maffia. Den första maffiaorganisationen som heter Cosa Nostra startade på Sicilien och det finns många amerikanska maffiabossar har sicilianskt påbrå.

© Direct Ferries Ltd