COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ventotene - Casamicciola Terme är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Pontine-öarna till Neapelbukten

Rederier som åker mellan Ventotene och Casamicciola Terme

    • 5 Sailings Weekly 50 min
    • Get price

Färja från Ventotene till Casamicciola Terme

Ventotene Casamicciola Terme-rutten går mellan Pontine-öarna och Neapelbukten. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, SNAV. Färjor avgår upp till 5 gånger vecka med en resetid på ca 50 minuter.

Färjetrafiken på Ventotene Casamicciola Terme-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Ventotene

Ventotene är liten ö i Pontine ö-gruppen utanför västkusten av Italien.
På bara 3 km lång och 800 meter bred, får Ventotene sitt namn från de rådande vindar som blåser över ön (vinden i italienska är vento).


Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola är beläget på den norra kusten av ön Ischia, som är en ö av vulkaniskt ursprung i Italiens region Kampanien, i den norra änden av Neapelbukten. Ön är lätt att nå med färjor och flygbåtar från Neapel. Förutom sandstränder och blått hav, har ön också naturliga varma källor och spakomplex runt dessa är en annan stor semester attraktion. De varma källorna och öns naturliga skönhet gör Ischia ett populärt resmål för tyska turister i synnerhet, och många skyltar och meddelanden runt ön använder tyska som andraspråk. De flesta besökare åker till norra kust städerna Ischia Porto, Ischia Ponte, Casamicciola Terme, Forio och Lacco Ameno. Av dessa har Ischia Porto har de bästa barerna, Casamicciola den värsta trafiken och Ischia Ponte och Lacco Ameno mest överklagande.

Bärplansbåtar och färjor ta dig fram och tillbaka till fastlandet Italien i Neapel från den vackra hamnen i Casamicciola