Boka en färja från/till Rabac

Rabac färjehamn i Kroatien förbinder Venedig i Italien med möjlighet att välja mellan upp till 1 överfarter per vecka. Restiden för Rabac till Venedig överfarten är 4 timmar och trafikkeras av Venezia Lines.

Rabac hamnkarta

Klicka här för karta

Rabac färjealternativ

Rabac färjetjänster

 • Venezia Lines
  • 1 Avgång per vecka 4 tim
  • Få pris

Rabac guide

Rabac är en stad och hamn på den västra kusten av halvön Istrien i Istrien län, Kroatien. Idag är Rabac en välkänd turistort. Vid mitten av 1800-talet var det en liten fiskeby med tio hus. På grund av den vackra bukten och den vackra tama omgivningen lockade det snart sina första besökare.
År 1876 var Richard Francis Burton, en engelsk författare och en passionerad resenär, bland de första turisterna som stannade i Rabac.
Efter att ha sett Rabac och andra ställen på Istriens kust, skrev han en bok med samma titel "The Istriens kust" som beskriver bland annat de vackra och charmen i Rabac.

Så här hittar du till Rabac hamn

 • Rabac hamn med bil

  Rabac hamn är belägen i Obala Marsala Tita och kan lätt nås från stadens centrum.

 • Rabac övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Rabac färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Rabac övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!