Patagonia Xpress

Patagonia Xpress erbjuder ett säkert, bekvämt och lyxigt sätt att segla mellan de populära turistmålen i Indonesien. Backpackers och vanliga resenärer, tillsammans med lokalbefolkningen, har kommit att förlita sig på den billiga och pålitliga servicen som företaget tillhandahåller som täcker Padang Bai, Bali och Giliöarna.

Med sina 33 meter i längd och 6 meter bredd kan Patagonia Xpress ta upp till 174 passagerare. Två däck är tillgängliga för passagerare - nedre däck är ett mysigt utrymme med fullt fungerande luftkonditionering, toaletter, fyra 32-tums platt-tv och gratis Wi-Fi för att hålla dig sysselsatt. Wi-Fi:n är en bonus men är oftast onödig med tanke på den fantastiska utsikten över vattnet och landskapet. Gå ut på den rymliga solterrassen som ger en uppfriskande bris med panoramautsikt.

Fartyget har inte bara moderna faciliteter, det finns även ett brett utbud av säkerhetsutrustning ombord som tillsammans med den flitiga och organiserade personalen ger en snabb och säker överfart. Flytvästar, brandsläckare, GPS, AIS-teknik samt ett högteknologiskt övervakningssystem ger en garanterad passagerarsäkerhet.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Patagonia Xpress priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Patagonia Xpress tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre