Northumberland Ferries

Northumberland Ferries Ltd seglar över sundet med samma namn i östra Kanada och erbjuder rutter mellan Wood Islands på Prince Edward Island och den lilla byn på landsbygden, Caribou i Nova Scotia.

Northumberland Ferries Ltd, eller NFL, grundades ursprungligen av den kanadensiska regeringen 1941, och är nu ägare till två dotterbolag, Bay Ferries Ltd inkluderat.

NFL driver två stora passagerarfartyg som heter MV Confederation och MV Holiday Island som korsar Northumberlandsundet på bara 75 minuter och transporterar knappt 500.000 passagerare årligen.

MV Confederation är över 110 m lång, med en imponerande marschfart på arton knop och en kapacitet för 600 passagerare, medan MV Holiday Island kan ta 150 fordon och knappt 500 fotpassagerare.

Båda fartygen har kaféer ombord och även restauranger och presentbutiker. De har också fantastiska utedäck där du sannolikt kommer kunna upptäcka en del av det lokala djurlivet inklusive tumlare och sälar.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Northumberland Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Northumberland Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Northumberland Ferries rutter och hamnar

Alla rutter med Northumberland Ferries