England

Såhär bokar du färjor från England till Scillyöarna

Det finns för tillfället bara en rutt mellan England och Scillyöarna som traffikeras av 1 färjerederi – Isles Of Scilly Travel. Penzance till St Mary's färjeöverfarten traffikeras flera gånger per vecka med en beräknad seglingstid från ca 2 timmar 45 minuter.

Fastän vi har varit noga med att informationen på den här sidan ska vara korrekt, så rekomenderar vi att ni tittar efter aktuella tider och priser för den här England Scillyöarna överfarten mellan Penzance och St Mary's, då frekvens och restid kan variera.

England-Scillyöarna-färjekarta

Klicka här för karta

Färjor från England till Scillyöarna

Om England:

England innefattar de centrala och södra delarna av Stor Britannien som ligger i nord Atlanten, separat från kontinentala Europa.

Landet är det största av de fyra så kallade 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien och också inkluderar över 100 mindre öar inkluderandes Isle of Wight och Scillyöarna.

Englands huvudstad London är ett vidsträckt och mångfaldigt metropoliskt centrum och en global huvudstad för finans, kultur och mode.

Att resa med färja är ett populärt och bekvämt transportsätt mellan den brittiska allämnheten och som en ö med en mängd av första klass hamnar, är England en bra utgångspunkt för färjor med många destinationer, både inrikes och internationella. Många av världens ledande rederier är hushållsnamn och driver många korsningar som betjäner Stor britanniens befolkning.