Fantasea Cruising Magnetic

Fantasea Cruising Magnetic driver snabba och regelbundna rutter mellan Townsville i nordöstra Queensland och Nelly Bay på Magnetic Island, som ligger endast 8 km från kusten. Fantasea Cruising Magnetic är en del av The Riverside Marine Group och har tjänat Townsville sedan 1990 då de köptes under namnet Capricorn Barge Company Pty Ltd.

De har också transporterat nödvändig proviant såsom mat, byggmaterial och bränsle till ön, vilket har ökat turismen markant de senaste 22 åren.

Med sin moderna, höghastighetskatamaran Fantasea Arcadia så kan du resa till och från den vackra ön ‘Maggie’ bekvämt och med stil. Ombord så hittar du oklanderliga däck med sittplatser, toaletter och ett urval av förfriskningar. De erbjuder också transportering av och på färjan för passagerarna.

Fantasea Arcadia seglar enligt en tidtabell som gör det möjligt för dig att stanna en hel dag på ön och upptäcka de avskilda stränderna, vandringslederna och nationalparkerna på en av Australiens soligaste öar.

En problemfri service garanteras varje gång då de anser sig ge utmärkt kundservice och ha fartyg av toppkvalitet.

Använd directferries.se för att hitta Fantasea Cruising Magnetic tidtabeller, priser och för att boka Fantasea Cruising Magnetic biljetter. Hitta den billigasre resan för er destination? Vi jämnför Fantasea Cruising Magnetic med andra alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Fantasea Cruising Magnetic rutter och hamnar

Alla rutter med Fantasea Cruising Magnetic

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer