Färja från Casamicciola Terme till Ventotene

Casamicciola Terme Ventotene-rutten går mellan Neapelbukten och Pontine-öarna. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, SNAV. Färjor avgår upp till 5 gånger vecka med en resetid på ca 50 minuter.

Färjetrafiken på Casamicciola Terme Ventotene-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Casamicciola Terme och Ventotene

  • SNAV
    • 5 avgångar per vecka 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Casamicciola Terme Ventotene

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Casamicciola Terme

Casamicciola Terme är en kommun i provinsen Neapel i den italienska regionen Kampanien, som ligger i den norra delen av ön Ischia. Casamicciola ligger längs den norra kusten av ön mellan Lacco Ameno och Ischia Porto och är hem till de mindre byarna Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella och Piazza Maio. Casamicciola är mest känd för sina kurorter och naturliga källor såsom Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni och La Rita men också för sina butiker och kaféer och även restauranger där du kan folkskåda samtidigt som du njuter av det traditionella Ischiaköket.

Bärplansbåtar och färjor tar sig fram och tillbaka till fastlandet i Neapel i Italien från Casamicciolas vackra hamn som också är en småbåtshamn som huserar ett antal glamorösa yachter.

Guide till Ventotene

Ventotene är liten ö i Pontine ö-gruppen utanför västkusten av Italien.
På bara 3 km lång och 800 meter bred, får Ventotene sitt namn från de rådande vindar som blåser över ön (vinden i italienska är vento).