Ystad - Rönne färjerederier

date9 Avgångar per dag
clock1 timme 20 minuters resa

Ystad till Rönne färja

Hitta Ystad Rönne färjepriser, se tidtabeller och erbjudanden på directferries.se och jämför med andra överfarter från Sverige eller till Bornholm så att du garanterat får det bästa priset.

Se tidtabeller och priser för alla Ystad till Rönne färjor för att försäkra dig om att du hittar det bästa priset för din färjeöverfart. Om det finns någon alternativ rutt som skulle göra att du sparar pengar så kommer vi ge dig det alternativet också.

Välj bara vilket land du vill åka från och sen Ystad Rönne eller en annan rutt om du så önskar följt av antal passagerare som ska resa och klicka sen på sök!

Genomsnittligt pris för Ystad Rönne

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Ystad Rönne är en bil och 2 passagerare.

Ystad Rönne Färjeguide

BornholmerFærgen Ystad Rönne överfarten mellan Sverige och Bornholm är det enda rederiet som kör på den här rutten. Med en resetid från 1 timme 20 minuter, de har avgångar ca 9 gånger per dag.

Regelbundenhet och varaktighet varierar från gång till gång så det är klokt att extra kolla så att allting stämmer gällande tillgänglighet.
© Direct Ferries Ltd