Färja från Swinemynde till Trelleborg

Swinemynde Trelleborg-rutten går mellan Polen och Sverige. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, TT Line. Färjor avgår upp till 9 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 55 minuter.

Färjetrafiken på Swinemynde Trelleborg-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Swinemynde och Trelleborg

 • TT Line
  • 9 avgångar per vecka 5 tim 55 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Swinemynde Trelleborg

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Swinemynde Trelleborg-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Swinemynde till Trelleborg

 • "Mycket bra"

  Fräscht och bra. Trevlig färja med fräsch hytt och bra sängkomfort. Maten var okej men inte mer.

  'Tomas' reste Swinemynde Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Dagresa Swinouscie"

  En dagsresa i mulet väder med en extrem torftig miljö på båten. Inget att göra, fritt wifi på 20MB som tog slut på en minut. Kockarna var väldigt trevliga

  'Håkan' reste Swinemynde Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre
 • "njutfull överresa"

  TT Line erbjuder betydligt bättre priser än de polska konkurrenterna. Det var mycket få resenärer den här resan. WiFi skulle vara gratis för all förbrukning. För dyrt med att köpa ytterligare MB.

  'Lars' reste Swinemynde Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa"

  Bekväma hytter som är lagom för en resa på 7 timmar. Dock var vår inte helt städad vid ombordstigning. Tråkig shop på båten, men restaurangen var helt okey.

  'Louise' reste Swinemynde Trelleborg med TT Line på Nils Dacke

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Swinemynde

Swinoujscie, även känt i Sverige och Tyskland som Swinemünde, ligger i nordvästra Polen vid floden Swinas mynning i Östersjön. Staden utgörs av ett antal öar varav endast tre är befolkade, Usedom, Wolin och Karsibór. Hamnen ligger på Wolin och centrum på Usedom. På grund av färjetrafiken finns ingen bro mellan de två öarna, utan man måste ta färjan mellan dem.

Sevärdheter i staden inkluderar den 5 km långa badstranden, fortet "ängeln" från 1800-talet som är en replika av Änglaborgen i Rom, och havsmuséet som ligger i det forna rådhuset och som har utställningar om stadens historia, havsfiske och navigationsutrustning. Staden är kurort sen mitten på 1800-talet, och det anordnas fortfarande sparesor hit.

Här finns även Polens största och modernaste färjeterminal med regelbundna avgångar till destinationer i Danmark och Sverige.

Guide till Trelleborg

Trelleborg ligger i Skåne i södra Sverige. Stadens historia kan spåras tillbaka till 1260 när staden gavs som bröllopsgåva från den danska kungafamiljen till Sveriges prins Valdemar. Men danskarna tog snart tillbaka staden och den förblev under danskt styre fram till 1658. Trelleborg blev en industristad i slutet av 1800-talet och denna industrialisering har spelat en viktig roll i stadens utveckling.

Trelleborg är ett populärt resmål bland tyska turister på grund av färjeförbindelserna med Rostock, Sassnitz och Travemünde i Tyskland. 1897 öppnade reguljär färjetrafik mellan Trelleborg och Sassnitz och trafiken till Travemünde inleddes 1962, medan färjelinjen till den tidigare östtyska staden Rostock invigdes efter Berlinmurens fall 1989. Färjorna transporterar både passagerare på endagsresor, bilar med semestrande familjer och tunga lastbilar på väg genom Europa. År 1917 anlände Lenin, som då var satt i exil, med färja från Sassnitz till Trelleborg på väg tillbaka till Ryssland för att leda revolutionen.