Sarris Cruises Fast Ferry

Det finns inte många förbindelser mellan Grekland och Albanien men Sarris Cruises har nu färja och snabba färjealternativ från Korfu till Saranda. Det helt nya snabba färjealternativet kan göra korsningen på bara 35 minuter. Operatören som grundades 2005 har blivit det mest pålitliga företaget som reser mellan Grekland och Albanien. Det är också ett av de mest använda transportbolagen i hela Albanien.

Över 2,5 miljoner passagerare går ombord på färjorna varje år, ett antal som kommer att öka eftersom operatörens respekterade rykte blir allmänt erkänt. Ilida Dolphin, den nya snabba båten går året runt och ger resenärer en bekväm, säker och för att inte tala om snabb korsning mellan den grekiska ön och det albanska fastlandet.

Båtarna kan variera i storlek men de delar samma etos bland deras välkomnande personal. Passagerarna hälsas varmt när de kommer ombord med garanti att allas säkerhet är av största vikt. Det är inte bara människor som tillgodoses, hundar och katter behandlas också mycket väl, så du kan koppla av med vetskap om att ditt husdjur kommer att njuta av seglingen lika mycket som du gör.

På directferries.co.uk kan du hitta Sarris Cruises tidtabeller, biljettpriser och boka Sarris Cruises färjebiljetter. Där det är tillämpligt jämför vi även Sarris Cruises med alternativa färjebolag.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Sarris Cruises Fast Ferry priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning. Jämnför Sarris Cruises Fast Ferry tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Lӓs mer Läs mindre

Sarris Cruises Fast Ferry rutter och hamnar

Alla rutter med Sarris Cruises Fast Ferry

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer