Sarris Cruises

Det är inte förvånansvärt att det finns så få transportförbindelser mellan Grekland och Albanien. Lyckligtvis har Sarris Cruises upptäckt gapet i marknaden och levererat en förbindelse mellan Korfu och Saranda. Operatören grundades 2005 och har blivit det mest pålitliga företaget som reser mellan Grekland och Albanien, liksom ett av de mest använda transportbolagen i hela Albanien.

Över 2,5 miljoner passagerare går ombord på deras två fartyg varje år, ett antal som säkert kommer att öka eftersom operatörens respekterade rykte blir mer och mer allmänt erkänt. Rena har en kapacitet på 525 passagerare, medan Giorgia kan ta upp till 295 passagerare, vilket gör att många resenärer kan njuta av baren som serverar uppfriskande drycker tillsammans med smakfulla mellanmål. De flesta väljer att njuta av sin dryck på övre däck och låta blicken vandra över det kuperade landskapet som pryds av färgglada hus men om du vill njuta av maten i en mer sluten miljö finns det också en matsal på nedre däck.

Fartygen kan variera i storlek men de delar samma etos bland deras välkomnande personal. Passagerarna hälsas varmt när de stiger ombord med en garanti att allas säkerhet är av största vikt. Det är inte bara människor som tillgodoses, hundar och katter tas också hand om väl så du kan koppla av med vetskap om att ditt husdjur kommer att njuta av seglingen lika mycket som du gör.

Med directferries.se kan ni hitta Sarris Cruises titabeller, resor och boka Sarris Cruises biljetter. Vi jämnför också Sarris Cruises med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Sarris Cruises rutter och hamnar

Alla rutter med Sarris Cruises

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer