Medelhavet med Moby, Tirrenia och Toremar

Datum: måndag 16 januari 2023 14:10 Källa : Moby, Tirrenia och Toremar

Moby Lines, Tirrenia och Toremar erbjuder många färjerutter i Medelhavet. T.ex. till Sardinien, Sicilien, Korsika och Elba. Du kan nu boka för 2023, så boka idag för att spara.

Boka din färja till Sardinien nu för att dra nytta av dessa fantastiska rabatter:

Du kan också få upp till 100% rabatt på priset för en vuxen passagerare mellan Livorno - Olbia med en vanlig bil mellan den 7:e januari och den 30:e september 2023.

Biljetter från 50€/enkel väg för 1 passagerare + standardbil.

Boka senast den 27 mars 2023 för att spara!

Res med Mobys splitternya fartyg mellan Livorno – Olbia. Moby Fantasy är en av världens största färjor. Den kommer att kunna transportera upp till 2500 passagerare och 1300 fordon. Marschfarten ligger på 23,5 knop (kan nå upp till 25 knop i maxfart). Fartyget är utrustat med utrustning för att minska utsläpp och kommer att ha möjlighet att byta till flytande naturgas (LNG), en grönare kraftförsörjning än den traditionella. Ombord hittar du t.ex. 550 hytter (standard och lyx), en lounge, självbetjäningsrestaurang, à la carte-restaurang, sportbar, samt en bar på öppet däck.

Boka Nu

OBS: Villkor och bestämmelser gäller. Beroende på tillgänglighet från en begränsad och varierande tilldelning av utrymme. Rabatten gäller endast för standardresor för 1 vuxen per bokning. Priser från, för 1 passagerare + standardbil (upp till 5 meter lång och 2,20 meter hög). Extra passagerare, fordon, sittplatser, hytter och extrafunktioner (t.ex. husdjur, måltider, prioriterad ombordstigning, Wi-Fi) och bearbetningsavgifter tillkommer till vanliga priser. Skatter, tilläggsavgifter och andra kostnader måste fortfarande betalas. Erbjudandet gäller endast mellan Livorno - Olbia (och vice versa). Bokningar kan ändras (avgifter kan tillkomma) men återbetalas inte vid avbokning. Om hamnpersonalen skulle upptäcka avvikelser mellan bokningen och de personer/fordon som är närvarande vid ombordstigning, kommer den rabatterade biljetten att annulleras och du måste köpa en ny biljett till fullpris. Erbjudandet kan återkallas när som helst. Gäller endast för nya onlinebokningar.

Mer erbjudanden på directferries.se

GNV - få upp till 25% rabatt

Postad: söndag 12 mars 2023 12:05 Fӓrjeraderi: GNV

Boka tidigt för 2023 och spara!

Marocko och Tunisien - reducerade biljettpriser med GNV

Postad: söndag 12 mars 2023 00:00 Fӓrjeraderi: GNV

Res till Marocko eller Tunisien med GNV och få rabatterade priser på dina resor med avgångar fram till den 30:e april 2023.

Grekiska öar - 30% rabatt på returresor med Golden Star Ferries

Postad: måndag 20 februari 2023 00:00 Fӓrjeraderi: Golden Star Ferries

Golden Star Ferries kör regelbundna överfarter mellan Rafina (grekiska fastlandet) och Kykladerna.

Upp till 50 % rabatt med Dodekanisos Seaways

Postad: söndag 22 januari 2023 00:00 Fӓrjeraderi: Dodekanisos Seaways

Medelhavet med Moby, Tirrenia och Toremar

Postad: måndag 16 januari 2023 14:10 Fӓrjeraderi: Moby, Tirrenia och Toremar

Moby Lines, Tirrenia och Toremar erbjuder många färjerutter i Medelhavet. T.ex. till Sardinien, Sicilien, Korsika och Elba. Du kan nu boka för 2023, så boka idag för att spara.